Plius dydžio merginos nusimetė visus drabužius

  • Teksto dydis:

„Pagaliau išmušė mano valanda – šiandien jūs dalyvausite fotosesijoje su manimi. Ir tai bus ne paprasta fotosesija – jūs būsite visiškai nuogos!“, – taip fotografas ir viena didžiausių šalies „Instagram“ žvaigždžių Naglis Bierancas-Naglimantas kreipėsi į plius dydžio realybės šou „Dydžio (r)evoliucija“ dalyvaujančias apkūnias gražuoles.

Šį pirmadienio vakarą LNK televizijos žiūrovai išvys, kaip vos keturios kovoje dėl pirmojo Lietuvoje plius dydžio supermodelio titulo kovojančios merginos bandys susidoroti su užduotimi, kuri nulems, kurios merginos pateks į laidos finalą.

„Nusirengti prieš objektyvą nėra lengva nė vienai moteriai – nesvarbu, kaip ji sudėta. Merginos labai jaudinosi – juk aikštelėje buvau ne tik aš ir fotoaparatas, bet ir visa kūrybinė grupė, filmavimo kameros, sekančios kiekvieną realybės šou dalyvių žingsnį. Fotografuodamas visada stengiuosi pasakyti gerą žodį, per daug nekritikuoti, kad mergina neužsiskleistų savyje – šioje fotosesijoje tai buvo ypač svarbu – čia buvo ir jaudulio, ir baimės“, – nuogos fotosesijos užkulisius atskleidė fotografas ir vienas iš projekto komisijos narių N. Bierancas.

 

 

Kiekvienoje  „Dydžio (r)evoliucijos“ laidoje joms reikia įveikti vis sunkesnius mados ir TV pasaulio iššūkius, o keturių profesionalų sudaryta šou komisija – N. Bierancas, plius dydžio mados namus atidariusi Erika Vitulskienė, mados dizaineris Robertas Kalinkinas ir TV prodiuserė Laura Paukštė – nusprendžia, kurios merginos užduotyse pasirodė prasčiausiai ir turi atsisveikinti su projektu.

Nežinau, kaip į tokią fotosesiją sureaguos mano vaikinas... Mane užkulisiuose pradėjo pykinti, drebėjo rankos. Nežinau, ar dar kada gyvenime taip labai jaudinausi.

„Kai kurios merginos, išgirdusios apie nuogą fotosesiją, pradėjo juoktis, o aš – išsigandau. Aš net nuoga krūtine nesideginu, tai kaip man dabar reikės nusirengti prieš visus ir visą Lietuvą? Taip pat nežinau, kaip į tokią fotosesiją sureaguos mano vaikinas... Mane užkulisiuose pradėjo pykinti, drebėjo rankos. Nežinau, ar dar kada gyvenime taip labai jaudinausi“, – pasakojo 21 m. šou dalyvė Aurika. Ją prieš fotosesiją teko raminti kitam komisijos nariui – skandalingajam dizaineriui R. Kalinkinui.

„Nė viena užduotis nėra sugalvota tam, kad merginos pasijaustų blogai ar darytų tai, ko jos nenori. Mes jas skatiname peržengti savo kompleksus ir baimes, bet neverčiame nė vienos – modelis turi suprasti savo nuogumą, turi aikštelėje jaustis gerai. Kai pamačiau, kokia išsigandusi pas Naglį atėjo Aurika, aš jai pasakiau: „Net jei nori pasiduoti, padaryk tai iškelta galva“, – prisiminė R. Kalinkinas.

Realybės šou finišo tiesioji artėja kosminiu greičiau – trys finalininkės, kurios įveiks drąsiausią nuogos fotosesijos slenkstį ir įrodys, kad gali sukelti tikrą grožio revoliuciją, paaiškės jau šį pirmadienio vakarą 20.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Išvada

Išvada portretas
Moterų kvailumas yra begalinis. Jų didžiausias slaptas noras kam nors parodyti nuogą šikną.

Mociute

Mociute portretas
Nesuprantu ,kodel tokios jaunos ir grazios moterys leidzia is saves tyciotis ,jos visai. nestoros ,tik pilnokos ir. moteriskos, argi grazu ,kai gatve slenka vejo pu ciamas kaulu rinkinys sriubai ?O juk zinot ,kad ir vyrai ne sunys,snt kaulu nepuola ,koks kvailys sumaste sita nesamone ,turbut vel is uzsienio parvilko ,?

SENBERNIS

SENBERNIS portretas
Nu mergos ne kiaulės,tai kam rodyt savo lašinius ir galvot kad tai normalu
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių