It virusas plinta raginimas pirkti iš močiučių

"Facebook" socialiniame tinkle it virusas plinta raginimas bent kartą per mėnesį pirkti iš močiučių. Ir nesiderėti, ir neimti grąžos.

"Draugai! Pirkime iš močiučių tai, ką jos parduoda! Vieną kartą per mėnesį. Nesideram. Grąžos neimam. Vieną dieną prekybos centrai pragyvens be mūsų pinigų. O močiutėms – pagalba. Perduokit estafetę kitiems. Dėkui!" – toks pranešimas iš Kauno it virusas plinta socialiniame tinkle.

Šis raginimas sulaukė jau keliolikos tūkstančių pritariančiųjų ir daug teigiamų komentarų. Dar apie septyni tūkstančiai žmonių jau pasidalijo šia žinia.

"Aš tai darau dažnai. Ir šiandien Aleksoto turguje pirkau iš močiutės vilnones kojines, kurių man nereikia. Padovanosiu kam nors, kai pamačiau močiutės sugrubusias rankas, artrito išsukinėtus pirštus, negalėjau kitaip pasielgti. Kai daviau daugiau, ji ėmė ieškoti grąžos, pasakius, kad nereikia, liko nesupratusi, ir nesmagiai jautėsi, o man dūšioje toks gėris. Visada gyvenime geriau duoti. Palaikau idėją"; "Pritariu, ypač mėgstu pirkti pavasarines daržoves tiesiai iš sodelio"; "Neseniai kažkas paskelbė apie močiutę, kuri prekiauja prie VI forto šeštadieniais. Jau du savaitgalius iš eilės perku sudžiovintus žemuogių, mėtu, jonažolių, čiobrelių, medetkų, gervuogių lapelius. Skanios arbatos gaunasi ir, manau, daug sveikiau už pirktines arbatas"; "Man asmeniškai labai gaila tu senų žmonių. Jie atgyveno savo amžių, augino mūsų tėvus, mus, anūkus, ir senatvėje lieka vieni, daugeliui nereikalingi. Kažkaip suskausta širdį, kai matai seną močiutę, kuri kankinasi valandų valandas, uždirbdama pinigėlių duonai", – vienas po kito pasipylė palaikantys komentarai.


Šiame straipsnyje: akcijaraginimasprekybamočiutė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Regina

Regina  portretas
Jau ne karta esu taip darius.Gaunant prisipildo saujos,duodant-sirdis!

kromas

kromas portretas
Ačiū už labai jautrią, bet gražią idėją. Gal tai padės išjudinti sustabarėjusį abejingumą, nejautrą kito skausmui, Linkiu kad mūsų krašte nereiktų su žiburiu ieškoti ŽMOGAUS tarp ŽMONIŲ.Gal klinikų sanitarė po operacijos naktį pakeis supraikaituotus patalus ir be 5 eurų.Būkim nuoširdesni.

o

o portretas
paskuui tos pa2ios bobut4s pinig4lius sukciams atidavines
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių