Pliku užpakaliu dainuosianti Laurita: Oksanai ir Bunkei dar toli iki manęs

  • Teksto dydis:

Lietuvos žiūrovai skundžiasi,  kad Lietuvoje trūksta žvaigždžių. Televizijose ir žurnaluose vis tie patys ir tie patys veidai! Žurnalistai neriasi iš kailio, meluoja, kuria istorijas, kad iš tų kuklių žvaigždučių suskrebentų bent kokį skandalą. Garsenybės prievartos būdu guldomos į lovas, tuokiamos, skiriamos ir taip toliau... kad tik jos būtų kam įdomios.

Kad Lietuvoje nėra anei vienos žvaigždės, šį antradienio vakarą LNK laidoje KK2  pareikš pusnuogė Londono gražuolė – dainininkė Laurita. Norint tapti žvaigžde, neužtenka vien bliauti užsilipus ant scenos. Reikia šokiruoti! Nusirengti! Būtent taip, prisidengusi vieną vietą klevo lapeliu, groja ir dainuoja nauja Lietuvos scenos naujokė Laurita.

Laurita – be tabu. Ji netrukus surengs koncertą, kurio metu koncertuos visiškai nuoga.

„Eisiu su savo pusnuoge šikna, atvirais papais ir rodysiu Lietuvai, kad galiu dainuoti savo kūnu dainuoti. Parodysiu, kad turiu balsą gražų. Vienu žodžiu, Oksanai ir Zvonkei iki manęs dar toli“, – KK2 laidoje šį antradienio vakarą 19.30 val. rėš Laurita.

Lauritos gerbėjas ir fundatorius – turtingas Kuveito naftos magnatas. Todėl ji nemedžios nei Jasaičio, nei Pociaus, nei Kuzminskų Mindaugėlio. Lietuvos žvaigždės vargsta ir ieško turtingų vyrų, nes pačios neužsidirba pinigų. O neužsidirba, nes nemoka daryti tikro šou.

„Tos atlikėjos atrodo per daug saldžiai ir tiesiog dainuoja papais, o ne savo balsais. Tokių pilnas pasaulis, jau tokios atsibodusios. Gal Pamela Anderson prieš daug metų buvo įžymi ir garsi, o dabar niekam neįdomu tie silikonai ir tas jų grožis dirbtinis, kai prisileidžia į lūpas ir vaikšto su išpūstais žandais“, – sako Laurita.

Laurita užvers Lietuvą skandalais, paslėpsniais ir scenos šou! Mergina žada dalyvauti „Eurovizijos“ konkurse ir užgrobti merdinčią Lietuvos estrados sceną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nustebins

nustebins portretas
jeigu isikiš į šikną šluotą

Piktas Kaimynas

Piktas Kaimynas portretas
This post just gave me a cancer.

ka

ka portretas
...turiu - tuo duriu? O kam jai dar varginti save dainavimu? Va, kai mano kaimynės vyras netikėtai grįžo iš zonos ir pataikė duris praverti tuo metu, kai žmona buvo uižsiėmusi su kitu, užsivijo du nuogalius per visą Žaliakalnio gatvelę. Bėgo moteriškė ir nuoga šikine, ir nuoga krūtine, o jos vyro "dubleris" maskatavo "priedais" lėkdamas. Mat teisėtas vyras rankoje laikė peilį. Ir niekas nedainavo, bet visai gatvei buvo smagumo į valias, geriau nei į kokią gyvenimo vėtymų nuvargintą žvaigždę teleekrane žiūrėti.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių