„Playboy“ vila parduodama tik leidžiant H. Hefneriui joje gyventi iki mirties

  • Teksto dydis:

Legendinė „Playboy“ linksmybių vila, kurioje Holivudo elitas išdykavo su menkai apsirengusiomis „kiškutėmis“, parduodamas greta gyvenančiam milijardieriui, „Twinkies“ savininkui, pirmadienį paskelbė atstovas.

90 metų Hugh Hefneris (Hju Hefneris), kuriam priklauso „Playboy“ namas Holmbi Hilse Pietų Kalifornijoje ir kuris įsteigė žurnalą „Playboy“, galės likti gyventi viloje iki gyvos galvos.

Pirkėjas yra 32 metų verslo magnatas Darenas Metropoulos (Darenas Metropulas), kuris gyvena greta, valdoje, 2009-aisiais nupirktoje iš H. Hefnerio už 18 mln. dolerių (15,9 mln. eurų).

„Galime patvirtinti, kad „Playboy“ vilą įsipareigota parduoti Darenui Metropoulos, – AFP sakė „Playboy“ atstovas. – Dėl konfidencialumo suvaržymų negalime komentuoti jokių konkrečių detalių, tarp jų – to, kokius nenumatytus dalykus reikia išsiaiškinti, kad pardavimo (sandoris) būtų užbaigtas.“

D. Metropoulos yra vadovas firmos „Metropoulos and Co.“, kuri yra legendinių amerikietiškų užkandžių „Twinkies“ gamintojos „Hostess Brands“ viena savininkių.

Jis ketina po H. Hefnerio mirties sujungti abi valdas į vieną 2,92 ha kompleksą, rašė „The Wall Street Journal“.

Laikraštis citavo D. Metropoulos žodžius, kad vilos paveldas pranoksta jos garsą ir kad turėti galimybę tarnauti kaip jos valdytojui bus tikra privilegija.

Jis atsisakė nurodyti pirkinio kainą, bet valda buvo įvertinta 200 mln. dolerių (176 mln. eurų), kai „Playboy Enterprises“ anksčiau šiais metais paskelbė ją parduodanti.

1927 metais pastatytas namas, kurį H. Hefneris 1971-aisiais nusipirko už 1,05 mln. dolerių, ėmė simbolizuoti Holivudo ekscesus: jame vyko garsieji baseino vakarėliai, kuriuose aprangos kodas viešnioms būdavo „tik apatiniai“.

Teigiama, kad Elvis tame name kartą miegojo su aštuoniomis „Playboy“ merginomis iš karto, o Johnas Lennonas (Džonas Lenonas) cigarete degino Henri Matisse'o (Anri Matiso) paveikslą.

Vila parduodama netrukus po to, kai žurnalas atsinaujino – atsisakė rodyti nuogybes iš priekio, o motininė jos kompanija buvo pasiūlyta pirkti už maždaug 500 mln. dolerių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių