„Playboy“ modeliui – bausmė už patyčias

  • Teksto dydis:

„Playboy“ fotomodeliui Dani Mathers (Deni Maters) trečiadienį skirta lygtinė trejų metų įkalinimo bausmė baudžiamojoje byloje dėl asmens privatumo pažeidimo, kai ji slapta nufotografavo nuogą 70 metų moterį sporto klube ir paskelbė šią nuotrauką socialiniuose tinkluose su jos išvaizdą pašiepiančiu komentaru.

2015 metų žurnalo vyrams „Playboy“ „Metų merginos“ (Playmate of the Year) titulą pelniusiai D. Mathers pagal susitarimą taip pat buvo skirta 30 valandų viešųjų darbų.

30-metė minėtą nuotrauką pernai liepą paskelbė socialiniame tinkle „Snapchat“ ir sukėlė didžiulę kritikos bangą.

Toje nuotraukoje buvo matoma pagyvenusi nuoga moteris viename Los Andželo sporto klube. Šalia fotografijos buvo prierašas „Jei aš negaliu to atmatyti, jūs irgi negalite“.

Po visuotinį pasipiktinimą sukėlusio incidento D. Mathers buvo uždrausta lankytis sporto klubuose „LA Fitness“. Be to, socialiniuose tinkluose buvo intensyviai diskutuojama apie patyčias dėl išvaizdos.

Vėliau po minėto incidento D. Mathers atsiprašė parašydama „Twitter“ pranešimą: „Atsiprašau už tai, ką padariau... Dabar man reikia šiek tiek laiko sau, kad apmąstyčiau, kodėl padariau šitą baisų dalyką.“

Moteris tvirtino, norėjusi nusiųsti tą nuotrauką draugei, tačiau per klaidą paviešino ją visiems savo sekėjams



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Pagal zaptus sprendžiant sunku net įsivaizduoti kokio dydžio yra jos putė? Manyčiau "pilotės" dydžio?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių