Plastinės operacijos: labiau pavyko O. Pikul-Jasaitienei ar I. Starošaitei?

  • Teksto dydis:

Kurios žinomos moters plastinė operacija labiau pavyko – Oksanos Pikul-Jasaitienės krūtinės padidinimas ar Irenos Starošaitės krūtinės mažinimas?

Toks klausimas nuskambės šį trečiadienio vakarą 20.30 val. LNK laidoje „Moterys prieš vyrus“. „Mes galim padaryti trumpą apklausą – geriau mažiau ar daugiau? Bet man atrodo atsakymas aiškus“, – svarstys žaidimo „Vienas iš dviejų“ klausimą išgirdusi LNK orų mergaitė Karolina Liukaitytė.

Garsių moterų komanda privalės į klausimą atsakyti taip pat, kaip tai padarė dauguma šimto gatvėje apklaustų vyrų. „Padidinti visada geriau, nei su mažinti. Taip, Jonai?“, – priešininkų komandos kapitono klaus laidos vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė. „Aš jūsų priešininkas. Pasirinkite pačios, mergaitės“, – provokacijai nepasiduos „radistas“ Jonas Nainys. Visgi, moterys vieningai nuspręs, kad vyrai turėjo pasirinkti O. Pikul–Jasaitienės variantą.

Šio vakaro laidoje „Moterys prieš vyrus“ susikaus dvi garsių žmonių komandos. Vyrams atstovaus grupės „Pikaso“ nariai – radijo laidų vedėjas Haroldas Šklėrius, muzikos prodiuseris Valdas Kabutavičius-Baku ir dainininkas Rokas Laureckis. Moterų komandoje – laidų vedėja Indrė Stonkuvienė, orų pranešėja K. Liukaitytė ir R. Laureckio mylimoji, Lietuvos dailiojo čiuožimo vicečempionė Aida Rybalko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irka

Irka portretas
Dieve,Irute,nesivelk tu i tas purvinas istorijas ,tu ir taip garsi moteris,ka padarei su savo isvaizda ar dar padarysi,tai taip asmeniska ir nelieciama,o vertintoja turi namuose, televizija tik tuo ir gali pasigirti ,kad gali atkakliai ir izuliai nagrineti zmoniu gyvenimus

Matijošė

Matijošė portretas
Žinokite mielieji dar ne pabaiga.Tikrai žinau,kad O.Pikul-Jasaitienė jau greitu metu prisisius pimpalą,o Starošaitė išsimuš piekinius dantis ir pasidarys tokį prodantį,kaip pas Žvagali.Tada sukurs grupę ne NAUJOSIOS PUTYTĖS,o NAUJIEJI BIBDANTUKAI. Va tada ir nuspręsite kuriai geriau pasisekė.

ALGIS

ALGIS portretas
Man , pasižiūrėjus į Žvagulius , vemti norisi ,nes kada beįjungtum ''LIUKS'' KANALĄ VIEN ŽVAGULIAI , O TAIP ANKSČIAU JIE MAN PATIKDAVO .
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių