P.Jankūnas nenorėtų būti iš karališkosios šeimos

Gyvenime ne viskas saldu, ne viskas patinka ir ne viskas rožėmis klota. Šį kartą apie tai, kas nepatinka, nemalonu ar baisu, – su Kauno „Žalgirio“ kapitonu Pauliumi Jankūnu.

– Vieta, kur nenorėtumėte gyventi?

– Niekada negalvojau apie vietą, kur norėčiau ar nenorėčiau gyventi. Žmogui norisi gyventi geriau, kad būtų patogiau šeimai. Gimiau ir gyvenu Kaune. Nors nežinai, kur tave nusives gyvenimas, tačiau šią akimirką nenorėčiau gyventi kitur.

– Papiktinęs Lietuvos politikų sprendimas?

– (Juokiasi.) Yra ir gerų, ir blogų. Vieno sprendimo neišskirčiau.

– Nepatinkanti sporto šaka?

– Turbūt tokios nėra. Labiausiai mėgstu ir žiūriu krepšinį ir futbolą. Yra sporto šakų, į kurias esu neįsigilinęs ir jų varžybų nežiūriu. Pavyzdžiui, biliardas ar jojimas.

– Labiausiai nepatinkantis automobilis?

– Hm. Labiausiai patinka vokiškos mašinos. Ne mano skonio „Citroen“, kai kurie amerikietiški automobiliai.

– Garsus žmogus, kurio kailyje nenorėtumėte gyventi?

– Per televiziją mačiau karalių vestuves. Vaikai nuo mažų dienų griežtai mokomi, kaip sėdėti, rankas laikyti, kaip elgtis. Gaila, kad, nors ir turėdami ir privilegijų, neturi normalios vaikystės ir daug darbo įdeda, kol visko išmoksta.

– Baisiausias įstrigęs vaizdas?

– Traumos.

– Labiausiai užknisantis žurnalistų klausimas?

– (Juokiasi.) Visi. O jei rimtai, kai ateina nepasirengę interviu ir nuolat klausia, kaip ir kada pradėjau žaisti krepšinį.

– Nemėgstamiausias patiekalas?

– Kai patiekaluose, ypač sriuboje, matosi svogūnai.

– Nemėgstamiausia komanda?

– (Juokiasi.) Lengvai galiu pasakyti, kokia mėgstamiausia. O futbolo... Mėgstamiausia komanda – Madrido „Real“, todėl nemėgstu visų jos varžovių. Šiuo metu labiausiai patinka Dortmundo „Borussia“.

– Blogiausia Pauliaus Jankūno savybė?

– Trūksta tvarkingumo.


Šiame straipsnyje: Paulius Jankūnas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Juozas

Juozas portretas
Pauliau,sveik-esi reikalingas Lietuvai.

lina

lina portretas
Gal pagaliau žmonės suprato kad su vienkartine taka Kauno ir šalies neustvarkysi. kad meras turi ne šiukšles rankioti, o valdyti pavaldinius taip, kad miestas būtų švarus. Kas iš to kad nulijo, važiuoja trolikai nuo baršausko, autikai nuo aleksoto ir jau dabar smėlį dulkes kelia... jos juk nuo lietaus neišgaravo. Gėdingas miesto vadovas.
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių