Pirmoji I. Zasimauskaitės diena Izraelyje: Viduržemio jūra ir Raudonasis kilimas

Penktadienį po pristatomojo koncerto Londone grįžusi į gimtąjį Kauną, Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“ Ieva Zasimauskaitė ankstyvą sekmadienio rytą vėl kėlė sparnus. Šįkart – į Tel Avivą, kur per keturias viešnagės dienas ketina ne tik pristatyti savo eurovizinę dainą „When We`re Old“, bet ir pabendrauti su gerbėjais bei pasižvalgyti po Izraelį.

Kadangi skrydis buvo labai ankstyvas, atlikėja nespėjo kaip reikiant pailsėti. „Viskas puiku, tik šiek tiek po skrydžio ėmė skaudėti galvą – matyt, 2 val. nakties miego nepakako. Bet džiaugiuosi, nes miestas labai ramus“, – pasakoja atlikėja. I. Zasimauskaitė tikina, kad ją pradžiugino ir susitikimas su kitais „Eurovizijos“ dalyviais – su kai kuriais iš jų dainininkė susipažino šią savaitę vykusiame pristatomajame koncerte Londone. „Susitikę iškart apsikabinome“, – šypsosi dainininkė.

Pirmąją viešnagės dieną I. Zasimauskaitė braidė Viduržemio jūros pakrante, įsikūrė viešbutyje bei pasiruošė vakarinei daliai – Raudonojo kilimo ceremonijai. Be to, atlikėja spėjo pasimėgauti šviežiai spaustomis granatų sultimis vietiniame vaisių turgelyje. „Vaisiai Izraelyje – nuostabūs“, – tikino atlikėja.

Koncertas, kuriame drauge su I. Zasimauskaite pasirodys Izraelio, Ispanijos, Baltarusijos, Gruzijos, Šveicarijos, Airijos, Makedonijos, Juodkalnijos, Austrijos, Danijos, Prancūzijos, Armėnijos, Jungtinės Karalystės, Belgijos, Slovėnijos, Čekijos, Islandijos, Australijos, Rumunijos, Albanijos, Serbijos, Latvijos, Azerbaidžano, San Marino ir Moldovos dainininkai, įvyks antradienio vakarą.

Iki to laiko eurovizininkai leis laiką ekskursijoje po Jeruzalę, repetuos bei bendraus su gerbėjais ir žiniasklaida.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pirmiausia

Pirmiausia portretas
Ieva yra geras ir siltas zmogutis.Bet kai ziurejau jos lietuviskai interviu (LT.) labai sunku ir nemalonu ziureti....kasosi,kasosi ,paskui po smakru ranka pasideda,paskui vel kasosi,pasimetus,, na gi buk princese.Buk diplomatiska,o ne pries kameras ranku nenuvaldai.Tikrai negrazu,sunku ziureti.Sedek ramiai,ne koja ant kojos,bet kojos suglaustos ir I sona pakrypusios,Buk diplomatiska ir gerbk ne tik save,bet ir publika,kas ziuri ir mato interviu..si karta nusivyliau....

Anonimas

Anonimas portretas
Galėtų ir likti ten žasinaitė

Na va

Na va portretas
Pasivazines mergaite - pasaulio pamatys. Viskas tik i gera. Gal veliau dar koki atsivertima patirs. Zinoma pirmiausia atsiversti reiketu girzadams ir etc.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių