Pirmąjį klipą pristatantys „el Fuego“: meilė – gyvenimo variklis

  • Teksto dydis:

Pauliui Bagdanavičiui, Jonui Sakalauskui ir Rokui Spalinskui prireikė ne vienerių metų, kad pagaliau pristatytų pirmąjį savo muzikinį grupės „el Fuego“ vaizdo klipą. Jame vaikinai, aplenkdami pompastiką, siekia parodyti eilinę ne tik jų, bet ir daugumos atlikėjų dieną.

Kartu su vaizdo klipu pristatomas ir naujausias jų kūrinį „Aš prašau“. Juo grupė mažais žingsniais žengia naujojo muzikinio albumo link. Pasak kūrinio muzikos autoriaus P. Bagdanavičiaus, grupės repertuare daug meilės dainų, todėl ne išimtis ir ši. Kadangi patys atlikėjai save laiko romantikais, todėl savo kūryba ir atliekamomis dainomis klausytojams siekia perteikti neabejotinai gražiausius jausmus ir emocijas.

Grupės vaikinai vieningai teigia, jog meilės dainos geriausiai apibūdina jų charakterius. „Mums meilė – gyvenimo variklis. Meilė artimui, darbui, gyvenimui ir viskam, kas supa aplink. O kokia kita kalba geriau būtų galima perteikti tuos jausmus ir šilumą, jeigu ne muzika?“, – mintimis dalinosi R. Spalinskas.

Tiek ką tik pristatytu kūriniu „Aš prašau“, tiek naujomis dainomis papildę savo repertuarą, grupė jau mėnuo keliauja per Lietuvą su programa „...apie meilę“.

Nors grupė skaičiuoja artėjantį savo muzikinės veiklos dešimtmetį, tačiau pripažįsta, kad neretai klausytojai jų pasigenda. „Dažnai sulaukiame klausimų, ar mes dar gyvi, kokia dabar mūsų sudėtis. Man persikrausčius į Klaipėdą, daugelis žmonių galvojo, jog manęs nebėra „el Fuego“ grupėje. Todėl į šį turą leidžiamės su nauja jėga, užsibrėžę sau tikslą dar kartą visiems įrodyti, jog aktyviai dirbame, judame pirmyn ir esame susikoncentravę į muziką“, – pasakojo J. Sakalauskas.

Pristatydami naujausią dainą vyrukai dalijasi vaizdo klipu ir kartu siunčia sveikinimus moterims.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių