PETA ragina D. Beckhamą atsisakyti mėsos po šventės, kurioje valgyta kiaulės galva

  • Teksto dydis:

Gyvūnų teisių gynėjai ragina futbolininką Davidą Beckhamą (Deividą Bekemą) visiškai atsisakyti mėsos, nors neseniai jis buvo surengęs gurmanų puotą, kurios svečiai buvo vaišinami kurapkomis ir kiaulės galva.

Aktyvų sportą palikęs futbolininkas anksčiau šį mėnesį Edinburge, Michelino žvaigždutėmis įvertintame restorane pristatė pirmąją savo alkoholiniį gėrimą – viskį „Haig Club“

Šventės svečiai buvo vaišinami neįprastais patiekalais, tačiau Žmonių už etišką elgesį su gyvūnais (PETA) organizacija paragino žvaigždę pasekti savo buvusio komandos draugo Philo Neville'o (Filo Nevilo) pėdomis ir tapti vegetaru.

„Beckas (Beckhamas), puikus tėvas ir šeimos žmogus, tikrai būtų geriau apsvarstęs savo viskio šventės meniu, jeigu žinotų, kokie nuostabūs ir mylintys tėvai yra kiaulės savo mažyliams, kol šie nebūna iš jų pavogti tam, kad atsidurtų kieno nors lėkštėje“, – sakė PETA atstovė.

„Mes raginame Davidą, laukinių gyvūnų apsaugos organizacijų ambasadorių, pasidalinti savo užuojauta ir gerbti visų gyvūnų gyvenimą bei tėvystę. Galbūt PETA vaizdo įrašas, kuriame jo geras draugas ir buvęs tos pačios komandos žaidėjas Philas Neville'as pasakoja, kad niekada nesijautė geriau nei tapęs vegetaru, paskatins jį pradėti žmonišką dietą, kurios pagrindas – augalai“, – pažymėjo PETA atstovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių