Perpus jaunesnė signataro B. Genzelio žmona: ne viena moteris siekė mus išskirti

  • Teksto dydis:

„Vieni yra priklausomi nuo alkoholio, kiti – nuo lošimų, o aš esu priklausomas nuo moterų“, – kartą sakė Kovo 11-osios akto signataras, buvęs Seimo narys ir filosofas Bronislovas Genzelis.

Tą priklausomybę jis patvirtino, kai, sulaukęs 84-erių, vedė antra kartą. Antrąja jo žmona tapo perpus jaunesnė, 48 metų odontologė Mėnulė Muldarytė-Genzelė. 

Bronislovas prieš penketą metų liko našliu, kai Anapilin iškeliavo jo žmona Apolonija. Tačiau garbaus amžiaus vyras tikina iškart žinojęs, kad netrukus susiras naują žmoną. Bronislovas ir naujosios jo žmonos Mėnulės tėtis kadaise buvo draugai, tad signataras Mėnulę pažinojo nuo mažumės, kai ji buvo dar vaikas.

Mėnulė neslepia, tuomet kai pradėjo bendrauti su B. Genzeliu artimiau, sužinojo, kad jo siekia ne viena atkakli dama. „Bronius tikrai labai populiarus tarp moterų, jos nuolat sukasi kažkur aplink, vienos nori jausmų, kitos įsivaizduoja, kad galbūt gaus pinigų“, – pirmadienio vakarą 20 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“. intriguos Mėnulė. Signataro žmona pasakoja, kad Bronislovas sulaukė ne vieno skambučio iš suinteresuotų moterų, kurios siekė ne tik dėmesio, bet ir prašė pinigų.

Moteris puikiai supranta, kad daugelis nepatikliai žiūri į jos ir 84-erių signataro santuoką. Daugelis stebisi, kam patraukliai, 36 metais jaunesnei odontologei reikėjo tekėti už garbaus amžiaus signataro?

„Man kuždėjo, kad gal jis turi kokią salą Viduržemio jūroje su didele vila, bet, deja, pas mus namuose nėra nei auksinių rankenų, nei auksinių tualetų. Aš savo kraityje atsinešiau daugiau turto negu užgyveno Bronius“, – pasakos moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ona

Ona portretas
Kam juos skirti?Kvailai atrodo ši pora ir visiems aišku,kad tai fiktyvi santuoka,kurioje vienas jau negali atlikti atlikti pagrindinės sutuoktinio funkcijos.Manau,kad net medikamentai nebe pakels to,kas nebestovi.Tai senuko ir dukros sąjunga,kuri neturi vadintis santuoka.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Manau ,kad cia galimai situacija kaip Galkinoir Pugaciovos.

Fui

Fui portretas
Jo,dukrai buta paliko. Apsimoka toks byzniukas, nes senukas neturi gi vaiku.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių