Penktą mėnesį besilaukianti cirko artistė daro neįtikėtinus triukus

  • Teksto dydis:

Lietuvoje vykusio „Cirque Éloize" pasirodyme „Cirkopolis“ penktą mėnesį besilaukianti akrobatė Myriam Deraiche privertė ne vieną žiūrovą net sulaikius kvėpavimą žiūrėti, ką ji daro scenoje. Pakėlimai, išsilaikymai ore ir kiti akrobatiniai triukai išties sudėtingi, o juo labiau besilaukiančiai moteriai. Tačiau Myriam Deraiche ryžtingai ir užtikrintai atlieka savo numerius – patyrusi akrobatė tai sugeba.

Viena iš žiūrovių tikino, kad kai kurių vietų negalėjo stebėti, todėl užsimerkė. „Labai jaudinausi, kad merginai nieko nenutiktų“, – sako vilnietė. 

Prieš tris mėnesius Anglijoje ir Kanadoje vestuves atšventę „Cirque Éloize"akrobatai Samuelis Charltonas ir Myriam Deraiche laukiasi pirmagimio. Akrobatė jau kitą savaitę planuoja išeiti motinystės atostogų. Jos vyras pasakoja, kad visa jo žmonos atliekama programa buvo adaptuota ir pritaikyta taip, kad nieko blogo nenutiktų.

Pora susipažino Monrealio cirko mokykloje ir po 3,5 metų draugystės bei gastrolių kartu jie susituokė. Po vaikelio gimimo akrobatai mėnesį gyvens Kanadoje, o jei viskas bus puiku, po mėnesio Samuelis grįš į trupę ir tęs pasirodymus. Myriam planuoja grįžti į trupę kuo greičiau. „Viskas bus taip, kaip vaikeliui geriau“, – juokiasi moteris.

Būsimi tėveliai paklausti, ką darytų, jei būsima atžala sumanytų sekti jų pėdomis, vienareikšmiškai tikina, kad palaikytų sprendimą, padėtų mokytis ir siųstų studijuoti į geriausią cirko mokyklą. Jie abu mokėsi daug ir ilgai, kasdien treniruojasi ir dabar. Tai padeda palaikyti formą. Būsima mama daro jogos pratimus nėščiosioms, jie padeda palaikyti kūno tonusą.

Jauna moteris kartu su kitais cirko artistais iki šiol gastroliuoja ir jaučiasi puikiai. „Jaučiuosi gerai, vyras šalia, dirbu mėgstamą darbą, o jau greitai tapsiu mama“, – sako akrobatė.

Lapkričio 16 d. „Cirkopolis“ nepaliko abejingų žiūrovų Kaune, o vakar Vilniuje, todėl „Cirque Éloize" pažadėjo kitąmet grįžti su nauja programa.


Šiame straipsnyje: cirkasnėščiojiaktrobatika

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių