Iš patiklių moterų lobstantis vyras: jos turi sumokėti už bendravimą su manimi

  • Teksto dydis:

Šio antradienio LNK laidoje „Yra, kaip yra“ 17.25 val. patyręs moterų viliotojas bei iš jų pinigus sugebantis išvilioti Artūras pasakos, kokias sumas pinigų jam duoda moterys ir kokiais metodais tai jis daro. Artūro teigimu, kad moterys turi susimokėti už bendravimo su juo malonumą.

Tačiau šiuo metu vyrui yra iškelta net 12 baudžiamųjų bylų, tarp nukentėjusiųjų yra netgi vyro mama su tėvu. Artūras naudodamasis mamos elektronine bankininkyste prisiėmė greitųjų kreditų už 2 tūkst. eurų. Iš viso Artūras šiuo metu yra skolingas net 11 tūkstančių eurų įvairiems fiziniams ir juridiniams asmenims.

Vaikinas laidoje pasakos kaip jis vilioja moteris. Artūras su jomis susipažįsta internetu, o tada pradeda kurti iliuzijas, kad dirba banke, turi namą, mašiną bei daug turtų, tačiau po poros pasimatymų staiga „kažkas įvyksta“ ir jam reikia paskolinti 300 – 400 eurų. Vien vasarą per mėnesį vaikinas sugebėdavo nueiti į 16 pasimatymų iš kurių 3 – 4 būdavo sėkmingi.

Vyras laidoje sakys, kad turi 28 metų draugę, kuri jo fiziškai netraukia, bet ji jam yra davusi 4500 eurų ir kas mėnesį duoda dar po 500 eurų.

Dažniausiai Artūras renkasi 28-35 metų moteris, kurios turi stabilias pajamas ir gali jam skirti nemažas sumas pinigų. Ir nors šiuo metu vyras turi daug problemų su teisėsauga, tačiau ir toliau mergina moteris internetu ir sako, kad blogai jaučiasi, kai negauna pinigų iš jų: „Pripratau gyventi iš nelegalių pajamų ir šiandien neįsivaizduoju savęs dirbančio“, – laidoje kalbės Artūras.

Artūras taip pat gydosi nuo azartinių lošimų, yra parašęs prašymą jo neįleisti į lošimo namus.  Anksčiau jis yra prisipažinęs, kad visos jo bėdos ir prasidėjo dėl nevaldomo pomėgio lankytis tokiose įstaigos, vien  2012 ir 2013 metais jis kazino apsilankė net 295 kartus.

Kitas laidos dalyvis – Antanas, kurį apgavo tas pats Artūras. Vyras rado įdėtą skelbimą, kad yra parduodamas naujas telefonas už 1200 Lt. Paskambinus telefonu vyras pasakė, kad jam pervestų nors pusę sumos, tai yra 600 litų ir telefoną jam išsiųs autobusu. Nuvykęs į autobusų stotį vyras nerado jokio telefono...

Laidoje pasirodys ir viena Artūro išnaudota moteris Aistė. Medikė laidoje sakys, kad prasidėjus bendravimui, atrodė, kad jo tikslas yra artimiau susipažinti ir jeigu viskas gerai – pora galės toliau būti kartu. Tačiau jau po mėnesio bendravimo Artūras paprašė jam paskolinti 300 eurų kostiumo pirkimui, žadėjo, kad po 3 dienų gaus atlyginimą ir pinigus gražins. Po ilgų įtikinėjimų moteris sutiko paskolinti pinigus su sąlyga, kad bus pasirašytas skolos lapelis. Tą pačią dieną Artūras pasakė, kad parduotuvėje jo dydžio kostiumo nėra, iš sandėlio atveš tik rytoj, bet akcija bus pasibaigusi, todėl moteris vyrui paskolino dar 200 eurų.

Žadėtą dieną pinigų Aistė nesulaukė, vyras teisinosi, kad vėluoja atlyginimas, todėl pragyvenimui teko paskolinti dar. Gavęs atlyginimą vyras nupirko moteriai kelionę į Ibizą, tačiau ir čia buvo Artūro apgaulė – moteriai buvo sakoma, kad reikės susimokėti tik mažą dalį kelionės išlaidų, visą kitą – jis sumokės. Moteris buvo priversta vėl duoti pinigų Artūrui lėktuvo bilietams, tačiau naktį prieš kelionę Artūras parašė, kad jo mamai blogai su širdimi ir ją veža į ligoninę. Moteris suprato, kad kelionės nebus, o Artūras tikino, kad jo skolą padengs vyro dėdė iš Ukrainos...

Visą Artūro istoriją bei susitikimą su suviliotą ir apgauta moterimis žiūrėkite šią antradienio popietę laidoje „Yra, kaip yra“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių