Paskelbti 60-ųjų „Grammy“ apdovanojimų nominantai

  • Teksto dydis:

Daugiausiai statulėlių 2018 metais vyksiančiuose „Grammy“ apdovanojimuose pretenduoja gauti JAV reperis Jay-Z. Atlikėjas nominuotas aštuoniose kategorijose.

Jay-Z vejasi septyniems apdovanojimams nominuotas hiphopo atlikėjas Kendrikas Lamaras (Kendrick Lamar). Dainų autorius ir atlikėjas Brunas Marsas (Bruno Mars) pretenduoja susišluoti šešias statulėles.

Žinomas reperis Jay-Z su 13-uoju studijiniu albumu „4:44“ pretenduoja į tris pagrindinius apdovanojimus: geriausio metų įrašo, metų dainos ir metų albumo. Dėl metų albumo apdovanojimo Jay-Z rungsis su amerikiečių reperiu Donaldu Gloveriu (Donald Glover), geriau žinomu kaip Childish Gambino, už albumą „Awaken, My Love!“, reperiu K. Lamaru už albumą „DAMN.“, dainininke Lorde „Melodrama“ ir atlikėju B. Marsu „24K Magic“.

Metų daina pretenduoja tapti itin populiarus Luiso Fonsi (Luis Fonsi) ir Daddy Yankee hitas, atliekamas kartu su Džastinu Byberiu (Justin Bieber), „Despacito“, Jay-Z kūrinys „4:44“, atlikėjos Džulijos Maikls (Julia Michaels) daina „Issues“, amerikiečių reperio Logic daina „1-800-273-8255“, atliekama kartu su Alesija Kara (Allesia Cara) ir Khalid, bei B. Marso kūrinys „That's What I Like“.

 

 

Geriausiu nauju artistu gali tapti A. Kara, hiphopo atlikėjas Lil Uzi Vert, Khalid, Dž. Maikls arba atlikėja SZA.

60-oji „Grammy“ apdovanojimų ceremonija vyks sausio 28 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių