„Žvaigždžių karų“ gerbėjams – smagios naujienos

  • Teksto dydis:

Oskarais apdovanotas režisierius Ronas Howardas (Ronas Hauardas) antradienį paviešino naujojo kino studijos „Lucasfilm“ filmo „Žvaigždžių karai“ gretutinio projekto apie Haną Solo pavadinimą.

Naujasis filmas vadinsis „Solo: Žvaigždžių karų istorija“ (Solo: A Star Wars Story).

Socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbtame video įraše R. Howardas sako, kad filmas jau pastatytas ir dėkoja aktoriams ir filmavimo komandai už jų darbą. Filmas turėtų pasirodyti kitais metais.

Įraše R. Howardas garsiai svarsto ar gali paskelbti dar nežinomą filmo pavadinimą, kai ekrane pasirodo plaukuotos Vukio letenos ir paduoda jam didelį plakatą, kurį apsukęs į kameros pusę R. Howardas atskleidžia paslaptį.

Filmas pasakoja apie jauną Haną Solo, kurio vaidmuo atiteko Aldenui Ehrenreichui (Oldenui Erenreikui), ir jo ištikimą kompanioną Čiubaką. Filmo veiksmas vyks prieš įvykius, vaizduojamus 1977 metais sukurtame pirmajame kino sagos filmą „Žvaigždžių karai: Epizodas IV. Nauja viltis“.

Originalioje trilogijoje ir vėliau sukurtuose filmuose Haną Solo vaidina Harrisonas Fordas (Harisonas Fordas).

Naujasis filmas yra antra dalis gretutinio projekto filmų, kuriuose pasakojamos istorijos, nesusijusios su pagrindinių veikėjų Skaivokerių šeima. Pirmas toks filmas, „Šelmis vienas“ (Rogue One) išėjo pernai ir uždirbo daugiau nei milijardą dolerių.

R. Howardas perėmė naujojo filmo režisieriaus pareigas, kai Philas Lordas (Filas Lordas) ir Chrisas Milleris (Krisas Mileris) buvo atleisti likus vos kelioms savaitėms iki pagrindinės filmo dalies filmavimo pabaigos.

R. Howardas kino studijai „Lucasfilm“ 1998 metais sukūrė filmą „Vilou“ (Willow), bet yra geriau žinomas dėl tokių filmų, kaip „Purslai“ (Splash) (1984 m.), „Apolo 13“ (Apollo 13) (1995 m.) ir „Nuostabus protas“ (A Beautiful Mind) (2001 m.), už kurį jis laimėjo geriausio režisieriaus Oskarą. Juosta taip pat laimėjo Oskarą už geriausią filmą.

„Epizodas VIII – Paskutinis Džedajus“ yra antras trilogijos filmas, kurį režisuoja Rianas Johnsonas (Rijanas Džonsonas). Ši juosta kino teatruose turėtų pasirodyti gruodžio 15 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių