Pasipiktinęs N. Juška: ir kaip grįžti namo?

  • Teksto dydis:

Baleto primarijus Nerijus Juška susidūrė su ne kasdien pasitaikančia situacija. Žinomas vyras pasipiktino kaimyno elgesiu, tačiau taip ir nesulaukė institucijų pagalbos.

Trečiadienio popietę socialiniame tinkle „Facebook“ N. Juška klausė: „Kaip sugrįžti namo, kai valstybinė gatvė vieną dieną „dingsta“: užverčiama medžiais, užtveriama „STOP“ juostomis žmogaus, kurio savivalės nesustabdo nei teismai, nei policija, nei savivaldybė? Kur tada reikia kreiptis?“, – savo draugų ir sekėjų virtualioje erdvėje klausė vyras.

Jis pasakoja, kad lapkričio 16 d. kaimynas jam nepriklausančiame sklype iškirto storus medžius ir užvertė juos skersai gatvės. Pasipiktinęs primarijus svarsto, kad greičiausiai savivaliaujantis kaimynas nori pasididinti sodo sklypą ir taip pasisavina valstybei priklausantį kelią, o aplinkiniams kartu ir nepalieka pravažiavimo. Tačiau šios situacijos aplinkiniai likimo valiai nepaliko. „Rašėm raštus Vilniaus miesto savivaldybės Saugaus eismo departamentui – jokių rezultatų. Išsikvietėm policiją – jokių rezultatų. Pirmadienį kreipėmės į Želdinių skyrių, šis – į Teisės skyrių, jie – ir vėl į Saugaus miesto departamentą. Ir vėl jokių rezultatų!“, – kovą su malūnais aprašė N. Juška. Anot jo, kaimyno savivalė ir teroras trunka jau 6 metus ir per šį laiką nei savivaldybė, nei kitos institucijos neišprendė šios problemos. „Kur tas visagalis, kuris sustabdys, kaimyno neteisėtą veiklą?“, – retoriškai klausia N. Juška.

Vilniaus miesto meras po 67 patiktukų sulaukusia žinute parašė: „Gerą kaimyną, Nerijau, turite. Išspręsiu“. Kaip pats N. Juška juokauja, tokį pažadą tik iš kitų valdžios pareigūnų jis jau girdėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jolanta

Jolanta portretas
Jeigu pavardes neviesina, reiskias kazko bijo tas primadonas, tai tuomet nera ko ir skustis ir taskas.

Vile

Vile portretas
Idomu,kas tas kaimynas ir kur dirba - kokias pareigas uzima,kad jam negalioja jokie teises aktai ir gali elgtis kaip sugalvojes? Paprastam zmogui is karto butu pareiksti kaltinimai,o sitas veikejas nepajudinamas? Kas jis ir kodel nei policija nei kitos instituucijos nesiima jokiu priemoniu suvaldyti sitam issisokeliui? Kada baigsis Lietuvoje pareigunu savivale?

valio

valio portretas
kaune irgi medzius iskirto - irgi niekas nepadejo...teismas advokata nubaude, meras Parcha ir dvara pasidovanojo. Kas dar blogesnio?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių