Per parą – stulbinanti 16-metės „eurovizininkės“ Paulos sėkmė

  • Teksto dydis:

Apie jaunąją atlikėją Paulą Valentaitę daugelis, tikriausiai, sužinojo tik trečiadienio vakarą, kuomet buvo filmuojama pirmoji nacionalinių „Eurovizijos“ atrankų laida.

Tačiau šiandien atlikėja jau turi kuo didžiuotis – tūkstančiai debiutinio singlo peržiūrų, užsienio radijo stočių ir gerbėjų dėmesys.

Pirmojoje nacionalinių „Eurovizijos“ atrankų laidos filmavime tiek publiką, tiek komisiją itin sužavėjusi jaunoji atlikėja Paula jau kitą rytą viešai pristatė savo „eurovizinį“ kūrinį „Let U Go“. Daina sulaukė retam scenos naujokui būdingos sėkmės ir net pralenkė kitus, jau seniau pristačiusius dainas, konkurentus – per šiek tiek daugiau nei parą kūrinį peržiūrėjo daugiau nei 15 000 „YouTube“ vartotojų, taip pat jį iš karto pastebėjo ir užsienio radijo stotys.

„Šia daina aš tikiu, todėl giliai širdyje turėjau vilties, jog klausytojų atsiras nemažai. Tačiau labiausiai mane nustebino tai, kad kūriniu iš karto susidomėjo ir užsienio radijo stotys – daina jau skamba Italijoje, Didžiojoje Britanijoje ir Ispanijoje. Ar gali nutikti kas nors geriau?“, - džiaugėsi Paula.

Pasak jaunosios „eurovizininkės“ Paulos, tik pasirodžius pirmiesiems pranešimams apie nufilmuotą pirmąją nacionalinių atrankų laidą, socialiniuose tinkluos užplūdo šimtai gerbėjų laiškų su palaikymu ir žiniasklaidos dėmesys, prie kurio ji dar nėra pratusi.

„Net neįsivaizdavau, kiek laiko gali užimti socialiniai tinklai, norint perskaityti kiekvieną žinutę, kurioje pažįstami ir nepažįstami sveikina, linki sėkmės, išreiškia palaikymą. Negaliu atsidžiaugti užgriuvusiu dėmesiu – tai pats didžiausias įkvėpimas judėti pirmyn!“, - džiaugėsi atlikėja ir žada atsakyti į kiekvieną gerbėjo laišką.

Pirmąją nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos laidą žiūrovai išvys ir balsus už atlikėją Paulą galės atiduoti jau šį vakarą 21 val., per LRT televiziją.

Paula – „Let U Go“:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių