Papuošalų ir suknelių kūrėjos iš Kauno savo gimtadienius švęs skirtingai

Antradienį savo 32-ąjį gimtadienį mini dizainerė bei mados galerijos "InŽi" įkūrėja Ingrida Rutkauskaitė (buvusi Žitkuvienė), o 34-ąjį – papuošalų bei aksesuarų kūrėja Elvyra Monginienė.

Į vakarų Europos rinką su savo "musėmis" bei kitais papuošalais ir aksesuarais įsiskverbusi Elvyra, pasveikinta su gimtadieniu, nusijuokė: "Švenčiu teisme". Elvyra antradienį apsilankė Vilniaus miesto apylinkės teisme, kur kartu su dainininke Vaida Genyte, floristu Antanu Mažonu liudija vestuvių bei renginių planuotojos Kristinos Kaikarienės naudai. Čia buvo nagrinėjama byla dėl teisės į privatų gyvenimą gynimą, taip pat autoriaus turtinių teisių pažeidimo.

Rugpjūčio mėnesį į Vilniaus miesto apylinkės teismą kreipėsi vienas iš buvusių K. Kaikarienės klientų – kreditų biuro generalinis direktorius Andrius Bogdanovičius ir jo žmona Indrė. Pora nusprendė kreiptis į teismą dėl neva K.Kaikarienės savivaliavimo, kai ši naudojosi jų asmenine švente savireklamai ir kitiems tikslams.

"Man visada gimtadieniai – didelė šventė", – prisipažino Elvyra, kuri grįžusi iš Vilniaus, vakare būtinai paminės savo gimtadienį.

Neseniai išsiskyrusi mados galerijos "InŽi" įkūrėja Ingrida Rutkauskaitė (buvusi Žitkuvienė) prisipažino, kad savo gimtadienio nešvęs. Pusmetį nė lašo alkoholio nevartojanti Ingrida pradėjo gilintis į dvasinius dalykus.

"Manau, einu teisingu gyvenimo keliu su Dievuliu, – sakė I.Rutkauskaitė. – Daug žinių, meditacijos, paskaitų, sąmoningo gyvenimo, harmoningų minčių. Tai – ko ieškojau. Tai – didis mokslas, kurio semiuosi iš mokytojų, bendraminčių ir iš savęs."

Savo gimtadienį dizainerė minės namuose.

"Nelaukiu jokių dovanų, tik dėkoju Dievui, kad esu. Vakarieniausiu su brangiais žmonėmis namuose. Bus naminis maistas ir daug meilės,  – tikino Ingrida. – Labai džiaugiuosi, kad pradėjau gyventi sąmoningą gyvenimą, esu dvasios ieškojimo kelyje. Gimtadienis – ta diena, kai įvyko dar vienas stebuklas. Atėjau į žemę atlikti nebaigtą savo misiją. Kokia ji, galiu sužinoti tik gilindamasi į save."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių