Panevėžyje pasiektas ilgiausio kūčiukų vėrinio rekordas

  • Teksto dydis:

Kauno technologijos universiteto Panevėžio technologijų ir verslo fakultetas (KTU PTVF), kasmet kviečiantis į tradicija tapusį renginį „Kalėdų senelio kiemelis“, šiemet fakultetą papuošė išradingai – apjuosė pastatą rekordiniu 386,10 metrų kūčiukų vėriniu.

Pasak idėjos autorių – pirmo kurso vadybos magistrantūros studentų – sunkiausia buvo sugalvoti idėją, kuri sudomintų dalyvius ir būtų verta dėmesio. „Idėjos įgyvendinimas išbandė mūsų grupės stiprumą ir draugiškumą“, – pažymi studentė Rasa Murauskienė.

Renginio organizatoriai džiaugiasi, jog atvykę į „Kalėdų senelio kiemelį“, žmonės atsinešė kūčiukų ir noriai prisidėjo prie rekordo siekimo.

„Susirinkę renginio svečiai dalyvavo įvairiose rungtyse, saujomis nešėsi kūčiukus ir vėrė visi – vaikai, jų tėvai, dėstytojai ir seneliai“, – pabrėžia R. Murauskienė.

Studentai džiaugiasi, kad renginys buvo ypač jaukus. Jų teigimu, niekas taip nedžiugina, kaip plačios šypsenos ir jauki atmosfera, kuri atperka visus ruošimosi renginiui sunkumus.

Po renginio vėrinys iškeliavo į Panevėžio gamtos mokyklą.

Viso renginio metu taip pat veikė kalėdinis paštas, vyko kalėdinių žaisliukų gamyba ir ledo ritulio turnyras mažiesiems. Susirinkusieji turėjo progą pasigaminti rankų darbo žaisliuką ar laimėti pakvietimą apsilankyti Panevėžio ledo arenoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
runkeliniai gineso fanatizmo bezdzionzmogiai nieko savo nesukuriantys nes galvoja tik apie tusciagarbe tai pilkiuku mastymas pamirstant artima....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių