„Paklauskim Lietuvos“: kas moteriai svarbiausia renkantis vyrą?

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą LRT televizija kviečia į interaktyvią pramogą: nuomonių žaidime „Paklauskim Lietuvos“ susirungs aštraliežuviai šou verslo atstovai.

Tai žodžio kišenėje neieškantys aktoriai Eimutis Kvosčiauskas, Kristina Kazlauskaitė ir Violeta Mičiulienė, kurie priešingoje barikadų pusėje esančioms atlikėjoms Simonai Nainei, Viktorijai Sutkutei ir žurnalistui Saugirdui Vaitulioniui bandys įrodyti, kad kaip tik jie geriau išmano, kokiomis nuotaikomis gyvena Lietuva.

Kad ne taip lengva nuspėti tautiečių nuomonę, būsimi „Paklauskim Lietuvos“ dalyviai įsitikino išgirdę vieną iš būsimo laidos klausimų: į ką pirmiausiai moteris atkreipia dėmesį – vyro amžių, išvaizdą ar socialinį statusą?  Žurnalistas, socialinių tinklų liūtas S. Vaitulionis žodžių į vatą nevyniojo: „Aš manau, kad pagal socialinį statusą, bet didžioji dalis tautos tikriausiai nuspręs, kad pagal išvaizdą! Kaip batus – svarbu, kad būtų gražūs, o ar patogūs nešioti, žiūrės vėliau“.

Merginų grupės „Pinup girls” narė V. Sutkutė prisipažino, kad jai pačiai svarbūs visi trys kriterijai. „Daugumai moterų yra svarbu, kad prireikus vyras sugebėtų išmaitinti ne tik ją, bet ir būsimą jų šeimą. Abejoju, ar kokia moteris svajoja ištekėti už bedarbio alfonso“, – svarstė Viktorija.

Aktorius E. Kvosčiauskas įsitikinęs, kad lietuvaitėms svarbiausia vyro išvaizda. „Šiuolaikinei moteriai tikrai svarbu kaip atrodo jos vyras. Ypač, kai vyrai šiais laikais labai puoselėja kūną, gražiai ir stilingai rengiasi, stengiasi tvarkingai atrodyti ir nevaikšto su tepaluotais kombinezonais. O vyro amžius ir socialinis statusas svarbus gal tik vyrų medžiotojoms ir barakudoms“, – rėžė Eimutis.

„Jei merginai dvidešimt, ji vyrą greičiausiai rinksis pagal išvaizdą, brandi moteris – pagal socialinį statusą. O aš rinkčiausi storą piniginę su geru humoro jausmu“, – šmaikštavo humoristė V. Mičiulienė.

Nuomonių žaidimas „Paklauskim Lietuvos“ – šį vakarą 19.30 val. per LRT televiziją. Vedėjas Ignas Andriukevičius.

O jeigu ir jūs norite dalyvauti ir išsakyti savo nuomonę, bet dar neturite balsavimo programėlės – ją rasite „Google Play“, „App Store“ arba LRT.lt programėlių skiltyje..



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių