Paaiškėjo septintojo „Muzikinės kaukės“ sezono nugalėtoja

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą paaiškėjo septintojo „Muzikinės kaukės“ sezono nugalėtoja – projektą laimėjo dainininkė ir aktorė Kristina Radžiukynaitė. Paskutinėje laidoje jauna moteris surinko net 4300 žiūrovų balsus, gerokai atitrūkusi nuo savo konkurentų. Antrą vietą su 2337 balsais užėmė Jurgis Brūzga, trečią – Akvilė Kisielienė (1402 žiūrovų balsai). Ketvirtą vietą užėmė Baiba Skurstene-Serdiukė, surinkusi 912 žiūrovų balsus.

Finalininkai paskutinėje laidoje pasirodė po du kartus – kartojo vieną geriausių pasirodymų ir atliko dar nematytus numerius. A. Kisielienė virto Inga Jankauskaite ir Cher, Baiba įsikūnijo į Marie Fredriksson iš grupės „Roxette“ ir Džordaną Butkutę, J. Brūzga tapo Žilvinu Žvaguliu jaunystėje ir dabartyje bei legendiniu Prince, o K. Radžiukynaitė įkūnijo Nelly Paltinienę ir įstabaus balso savininkę Whitney Houston.

Septintasis projekto sezonas į televizijos ekranus sugrįžo atsinaujinęs, prie projekto komisijos prisijungus aktoriui ir režisieriui Džiugui Siaurusaičiui. Dalyvių pasirodymus taip pat vertino dainininkė Inga Valinskienė, radijo laidų vedėja Livija Gradauskienė ir komisijos pirmininkas, režisierius Vytenis Pauliukaitis.

Finalo metu komisija balso teisės neturėjo – tiesioginio balsavimo metu nugalėtoją išrinko televizijos žiūrovai. Su projekto gerbėjais kiekvieną šeštadienio vakarą sveikinosi laidos vedėjas Algis Ramanauskas, jau nebe pirmą sezoną vedantis „Muzikinę kaukę“.

Šeši į projekto finalą nepatekę dalyviai paskutinėje sezono laidoje savo pasirodymus surengė pasiskirstę į tris muzikinius duetus: LNK projektuose išgarsėjusi Gabija Lokytė ir dainininkas Justinas Lapatinskas tapo Lady Gaga ir Bradley Cooper, Ingrida Kazlauskaitė ir grupės „Pikaso“ narys Rokas Laureckis įkūnijo disko muzikos duetą „Ottawan“, o grupės „Vairas“ lyderis Rolandas Janušas ir dainininkas Dainotas Varnas – brolius Algį ir Valdemarą Frankonius.

Net septynis sezonus iš eilės televizijos žiūrovus ir projekto gerbėjus džiuginęs muzikinis įsikūnijimų šou „Muzikinė kaukė“ priartėjo prie finišo tiesiosios. Vasario 2-ąją pagaliau paaiškėjo projekto nugalėtojas. Televizijos šou visai šeimai kuriamas pagal garsaus formatų kūrėjo „Endemol“ formatą „Your Face Sounds Familiar“. Čia kasmet dalyvauja net dešimt Lietuvos žvaigždžių, kurios kiekvieną savaitę įkūnija vis kitus Lietuvos ir pasaulinio lygio dainininkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vincenta

Vincenta portretas
Puikus koncertas ir tiek. Nugalėtoja irgi verta to vardo. Neišsigalvokit nesąmonių

R

R portretas
Vien pažiūrėjus į kai kuriuos komisijos narius, bloga pasidaro... Per vietines TV nėra ką žiūrėt. Ir taip jau eilę metų

as

as  portretas
turim puikiu atlikėju , kurie neprasimuša į scenas neturėdami gerų prodiuseriu , gal su KRISTINA BUS KITAIP IR IŠGIRSIM NE KARTĄ..
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių