Paaiškėjo „Muzikinės kaukės“ finalininkų ketvertukas: geriausiąjį išrinks žiūrovai

  • Teksto dydis:

Pagaliau paaiškėjo šeštojo „Muzikinės kaukės“ sezono finalininkai.

Aktorius Marius Jampolskis, jauniausia projekto dalyvė, atlikėja Kotryna Juodzevičiūtė, dainininkas Edgaras Lubys ir „Lietuvos balse“ sužibėjęs Gražvydas Staigvilas šį šeštadienio vakarą susikaus įsikūnijimų šou finale dėl pagrindinio prizo – kelionės į Jungtines Amerikos Valstijas, Los Andželą. „Muzikinės kaukės“ laimėtoją savo balsais išrinks BTV žiūrovai.

Komisijos nariai – dainininkė bei aktorė Inga Valinskienė, režisierius Vytenis Pauliukaitis, „Naktinių personų“ narys Alanas Chošnau ir radijo laidų vedėja Livija Gradauskienė – finalo vakarą turės tik patariamojo balso teisę. Tiesioginio ir neriboto balsavimo metu savo favoritą žiūrovai galės palaikyti trumpuoju telefono numeriu. Daugiausiai balsų surinkęs dalyvis taps šeštojo „Muzikinės kaukės“ sezono nugalėtoju, jam ar jai taip pat atiteks projekto statulėlė.

Likę šeši dalyviai susiburs į netikėtus duetus ir gruodžio 30-tosios finale pasirodys svečių teisėmis. Grupės „Queens of Roses“ narė Dileta Meškaitė-Kisielienė uždainuos su aktore Gabriele Malinauskaite-Rudziene, dainininkė Aistė Lasytė šį šeštadienio vakarą į sceną lips renginių ir televizijos laidų vedėjo Žygio Stakėno kompanijoje, o grupės „el Fuego“ narys Paulius Bagdanavičius pasirodys duete su aktore ir dainininke Neringa Nekrašiūte.

Scenoje taip pat pasirodys projekto dalyviai iš praėjusių metų: dainininkas Martynas Kavaliauskas stebins įsikūnijimu į Eros Ramazottį, atlikėja Liepa Mondeikaitė-Norkevičienė virs scenos karaliene Madonna, o neseniai duetą pristatę Monika Šedžiuvienė ir Audrius Janonis įkūnys Eugenijų Ostapenko ir „Tikrąją išdykėlę“ su nuotaikingu kūriniu „Nebus vedybų“. „Muzikinės kaukės“ finalas – gruodžio 30-ąją, 19.30 val. per BTV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių