Paaiškėjo „Muzikinės kaukės“ finalininkų ketvertukas

  • Teksto dydis:

BTV „Muzikinės kaukės“ vedėjas Algis Ramanauskas atskleidė didžiąją intrigą – pagaliau paaiškėjo 7-ojo projekto sezono finalininkai.

Artėjančio šeštadienio vakarą vyksiančio finalo metu dėl pergalės susikaus dainininkė Baiba Skurstene-Serdiukė, televizijos projektuose sužibėjusi atlikėja ir aktorė Kristina Radžiukynaitė, Akvilė Kisielienė iš grupės „Queens of Roses“ ir vienintelis vyras finale – dainininkas Jurgis Brūzga.

Likę šeši dalyviai – „Pikaso“ narys Rokas Laureckis, dainininkas Justinas Lapatinskas, Livetos ir Petro Kazlauskų dukra Ingrida Kazlauskaitė, „Lietuvos balso“ antrosios vietos laimėtoja Gabija Lokytė, solistas Dainotas Varnas ir grupės „Vairas“ lyderis Rolandas Janušas – pasirodys svečių teisėmis, finale susibūrę į tris netikėtus duetus. Finalo žiūrovai šį šeštadienio vakarą išvys jų įsikūnijimus į disko grupę „Ottawan“, brolius Frankonius ir populiariausiu šių metų duetu tituluojamus Lady Gaga ir Bradley Cooperį.

Režisierius Vytenis Pauliukaitis, dainininkė bei aktorė Inga Valinskienė, radijo laidų vedėja Livija Gradauskienė ir aktorius bei „Muzikinės kaukės“ komisijos naujokas, režisierius Džiugas Siaurusaitis finalo vakarą turės tik patariamojo balso teisę. Tiesioginės transliacijos iš „Compensa“ koncertų salės Vilniuje metu geriausiąjį išrinks patys žiūrovai, siųsdami trumpąsias žinutes ar skambindami transliacijos metu nurodytu telefono numeriu.

Projekto gerbėjams suteikta išskirtinė galimybė reginį stebėti iš arti ir užsiregistruoti į finalo filmavimą. Šį šeštadienio vakarą scenoje pasirodymus rengs ne tik šių metų dalyviai, bet ir praėjusio sezono nugalėtojas, dainininkas Edgaras Lubys. Garsus vyras pakartos bene daugiausiai aistrų praėjusį sezoną sukėlusį įsikūnijimą į ansamblį „Jonis“.

„Muzikinės kaukės“ finalas – šeštadienio vakarą, 19.30 val.,per BTV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių