Paaiškėjo keturi geriausi, patekę į „Lietuvos balso“ finalą

  • Teksto dydis:

Sekmadienį sausakimšoje Klaipėdos „Švyturio“ arenoje įvyko grandiozinis „Lietuvos balso“ pusfinalis, kuriame varžėsi Monika Marija Paulauskaitė, Gražvydas Sidiniauskas, „Žemaitukai“, Paulinos Paukštaitytės ir KAIA duetas, Gabija Lokytė ir Paulina Skrabytė.

Po dramatiškos kovos projektą paliko du dalyviai – P. Skrabytė ir „Žemaitukai“.

Jau nuo pat pirmų minučių su nuskambėjusia antra daina, kurią atliko „Žemaitukai“, arenoje prasidėjo staigmenos – ant vieno kelio priklaupęs „Žemaitukų“ narys Linas Vaitkevičius, pasipiršo savo išrinktajai Rūtai. Tačiau tuo vakaro staigmenos tik prasidėjo.

Išskirtiniu įvaizdžiu nustebino G. Sidiniauskas, pasirodęs baltu kostiumu ir didžiule skrybėle. Tą pačią dieną pakliuvęs  į didžiulę avariją, kurioje buvo visiškai sumaitotas automobilis, Gražvydas scenoje neparodė nei trupučio baimės ir kūriniu „All by myself“ sužavėjo visą areną. Nors vėliau pripažino, kad kūrinio metu neveikė jo „in ear“ ausinė, tad jam dainuoti teko dar sunkesnėmis sąlygomis.

„Tu esi profesionalas iš didžiosios raidės. Jei sugebėjai dainuoti be ausinės, tik parodo, kad tau jokios reikšmės tai neturi. Jaučiu tau didžiulę simpatiją, vienareikšmiškai tavo balsas yra geriausias vyriškas balsas šiame sezone“,- po pasirodymo kalbėjo Donatas Montvydas.

Tu esi profesionalas iš didžiosios raidės. Jei sugebėjai dainuoti be ausinės, tik parodo, kad tau jokios reikšmės tai neturi.

P. Skrabytės pasirodymas tapo vienu jautriausiu šį vakarą. Savo dainą Paulina skyrė mamai, o kartu su ja dainavo net du chorai, kurie simbolizavo skirtingas kartas, tačiau tą pačią meilę brangiausiam žmogui.

„Taip jautriai ir gražiai, tikiu, kad ir mano mamytė danguje ją išgirdo“,- nesulaikydama ašarų akyse apie P. Skrabytės pasirodymą kalbėjo Džordana Butkutė. Tuo metu verkė tiek pati Paulina, tiek ir publikoje buvusi jos mama.

Pirmą kartą projekte, kartu su dalyviais pasirodė ir jų mokytojai – D. Montvydas, Leonas Somovas, Inga Jankauskaitė ir Dž. Butkutė.

Pusfinalio metu įvyko ir ilgai laukta L. Somovo bei KAIA pirmosios autorinės dainos „Sustoja laikas (Meile)“ premjera. Pirmą kartą atvirai dainos žodžiuose KAIA prabilo apie didžiulę meilę ir stiprų ryšį su savo vaikinu.

Balsavimas už dalyvius dramatiškai keitėsi po kiekvienos dainos, o po dviejų balsavimo raundų tapo aiškūs pirmieji trys į finalą keliaujantys dalyviai – M. Marija Paulauskaitė, G. Sidiniauskas ir G. Lokytė. Pastaroji dalyvė trečią kartą iš eilės tapo absoliučia balsų lydere. Po paskutinio balsavimo raundo už silpniausią trejetą, prie šių trijų dalyvių prisijungė P. Paukštaitytės ir KAIA duetas, taip pat iškovojęs kelialapį į finalą.

Didysis „Lietuvos balso“ finalas įvyks jau kitą sekmadienį, Vilniaus „Siemens“ arenoje, kurioje dalyviai žada surengti dar galingesnį šou nei šiandien, o mokytojai ir kviestinės žvaigždės pateikti dar daugiau staigmenų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių