Paaiškėjo, kas ves Lietuvos muzikos apdovanojimų M.A.M.A 2018 ceremoniją

  • Teksto dydis:

Sausio 25 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje aštuntą kartą bus surengta Lietuvos muzikos apdovanojimų M.A.M.A 2018 ceremonija. Šiandien organizatoriai atskleidžia, kam bus patikėta vesti šį renginį.

M.A.M.A 2018 vedėjų asmenybės visuomet yra didžiulė intriga, nes tokio lygio ceremonijai diriguoti – didelis iššūkis. Apdovanojimų iškilmių prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas atsako paprastai: pasirinkti geriausieji.

„M.A.M.A 2018 vairą šiemet nuspręsta patikėti humoristui, TV3 laidų ir didžiųjų renginių vedėjui Justinui Jankevičiui, – atskleidžia prodiuseris. – Praėjusių metų ceremonijos vedėjai – Mantas Stonkus ir Mantas Katleris irgi pranoko lūkesčius. Vien ko vertas jų sukurtas Marijampolės rokerių duetas „Negyvi angelai“, kuris publiką prajuokino iki ašarų. Todėl jie pasirodys ir M.A.M.A 2018 iškilmėse. Tik kokiame amplua – kol kas dar siurprizas.“

J. Jankevičiui Lietuvos muzikos apdovanojimai – gerai pažįstamas renginys: M.A.M.A 2012 ceremonijoje jis sukūrė didžiules ovacijas pelniusią skandalingą parodiją. M.A.M.A 2015 apdovanojimuose dalyvavo kaip nominacijos teikėjas, bet skyrė tiek saldžių ir rūgščių bučinių Kaunui, kad jo pasirodymas prilygo geram performansui ir tapo vienu įsimintiniausių tų metų renginyje.

M.A.M.A 2016 ceremonijoje Justinui buvo patikėtas renginio vedėjo vaidmuo. Su savo užduotimi puikiai susitvarkęs humoristas netrukus galės pranokti pats save ir dar kartą sublizgėti M.A.M.A scenoje.

Aš nežinau, ką sau galvoja M.A.M.A organizatoriai, bet man tai pinigų reikia.

„Aš nežinau, ką sau galvoja M.A.M.A organizatoriai, bet man tai pinigų reikia. Žinoma, man, kaip ir turbūt kiekvienam šio renginio gerbėjui, visada įdomi vedėjų atrankos sistema. Bet, tiesą pasakius, jau pradedu įžvelgti tendencingą organizatorių žvaigždžių ligos cikliškumą – maždaug, susėdo steigėjai posėdžiauti, kažkas pasakė „mūsų apdovanojimus žmonės turbūt žiūrėtų, net jei vėl Jankevičių pasikviestumėm“, kambaryje pakvipo lažybomis ir po penkiolikos minučių aš sulaukiu skambučio. Ir aš tikrai nesu tas, kuris džiaugiasi gadindamas Lietuvai vakarą, bet šimtas eurų yra šimtas eurų, tai sutikau“, – komentuoja J. Jankevičius.

M.A.M.A renginio vedėjas tikina, kad tikrai nesiruošia dainuoti, „taigi, apdovanojimų ceremoniją galės žiūrėti ir vaikai“. Tačiau aštrių prieskonių, be jokios abejonės, vėl galima ir reikia tikėtis.  

„Bet kokiu atveju, tie, kas mane pažįsta, žino – aš stumiu tik ant tų, kuriuos myliu. Na, o ką aš labiausiai myliu šiais metais – mes išsiaiškinsime jau visai greitai „Žalgirio“ arenoje“, – teigia J. Jankevičius.

Pastarąjį kartą iškilmes jis vedė drauge su scenos diva Juste Arlauskaite-Jazzu. Šiais metais Justinas dalinsis scenarijumi su kita pramogų pasaulio įžymybe.

„Tikiuosi įkvėpsiu vilties ir ramybės apdovanojimų gerbėjams paskelbdamas, kad į sceną lipti manęs vieno niekas neleis. O apie savo scenos kolegą galiu pasakyti tik tiek, kad nei vienas iš mūsų nenorėjo būtent tokio dueto, nes mes nesame labai geri draugai, tačiau pagal visas geriausias realybės šou tradicijas, mus sumetė į vieną vietą ir liepė išsiaiškinti savo skirtumus eteryje, tai manau, kad bus labai įdomu pamatyti, kaip mums seksis“, – sako J. Jankevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių