Geidžiamiausia Britanijos mergina susižadėjo su multimilijonieriumi

  • Teksto dydis:

Kembridžo kunigaikštienės jaunesnioji sesuo Pippa Middleton (Pipa Midlton) susižadėjo su savo senu draugu – ribotos rizikos fondo multimilijonieriumi Jamesu Matthewsu (Džeimsu Metjusu).

Kaip rašo garsenybių pasaulio naujienų žurnalas „People“, apie karališkąją šeimą rašantis reporteris veteranas Richardas Kay (Ričardas Kėjus) pranešė, kad Kate (Keit) sesuo Pippa, kuri juokais vadinama garsiausia pamerge pasaulyje, susižadėjo.

Pasak R. Kay, J. Matthewsas praėjusį savaitgalį pasipiršo priklaupęs ant vieno kelio vaizdingame šiaurės vakarų Anglijos Ežerų krašte.

Po akimirkos geidžiamiausia Britanijos mergina ištarė „taip“ ir iškrito iš nuotakų „rinkos“.

Sužadėtuvės labai pradžiugino kunigaikštienę Kate ir jos vyrą princą Williamą (Viljamą), taip pat seserų tėvus Michaelą ir Carole Middletonus (Maiklą ir Kerol Midltonus).

„Daily Mail“ rašo, kad 40-metis J. Matthewsas prieš piršlybas paprašė P. Middleton tėvo leidimo. „Jamesas yra tradicionalistas ir labai norėjo viską padaryti tinkamai. Tai reiškė būsimo uošvio sutikimo gavimą“, – sakė poros draugas.

Kitas šeimos draugas sakė: „Mike'as (Maikas) ir Carole labai laimingi. Jiems patinka Jamesas ir jie yra tikri, kad jis padarys Pippą labai laimingą.“

Dar kitas draugas atskleidė, kad Pippa „absoliučiai nustebo“ dėl pasiūlymo tekėti, bet iš karto jį priėmė.

32 metų P. Middleton pirmadienį davė peno gandams pasirodžiusi lėšų rinkimo labdarai renginyje – ten ji slėpė kairiąją ranką nuo fotografų.

Dalyvaudama iškilmingame „British Heart Foundation“ renginyje drauge su princese Eugenie (Judžini) ir Jorko kunigaikštiene Sarah (Sara), karališkoji svainė pribloškė gėlėta „L.K. Bennett“ suknele, bet pasirūpino niekam nepademonstruoti kairiosios rankos bevardžio piršto.

P. Middleton ir J. Matthewsas pradėjo susitikinėti 2012 metais, paskui išsiskyrė, ir knygos apie švenčių planavimą autorė vėliau trejus metus susitikinėjo su Nico Jacksonu (Niku Džeksonu).

Pernai rugpjūtį, praėjus trim mėnesiams po P. Middleton ir N. Jacksono išsiskyrimo, šalia Pippos per atostogas su broliu Jamesu Middletonu (Džeimsu Midltonu) Šv. Barto saloje buvo pastebėtas J. Matthewsas.

Beje, ten  P. Middleton su broliu leido laiką jo tėvų viešbutyje „Eden Rock“.

Gandai apie jų atsinaujinusius santykius pirmą kartą pasklido pernai rugsėjį. Tuomet J. Matthewsas buvo pastebėtas vėlai vakare grįžtantis į savo namus Čelsyje su P. Middleton, o vėliau išvedantis savo šunį pasivaikščioti. Kitą rytą Pippa buvo nufotografuota prie J. Matthewso namų su raudonų rožių puokšte.

Itone išsilavinimą įgijusio J. Matthewso ir P. Middleton vestuvės, kurios beveik neabejotinai įvyks kitais metais, turėtų būti itin gražios ir kelti kone tokį patį susidomėjimą, kaip Kate ir Williamo vestuvės prieš penkerius metus.

Būtent per karališkąsias vestuves 2011 metais Pippa išgarsėjo visame pasaulyje, sužibėjusi kaip sesers vyriausioji pamergė, o dėl figūrą išryškinusios suknelės pelniusi pravardę „jos karališkoji karštybė“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių