P. Hilton gerbėjams pristatė savo vaikiną

  • Teksto dydis:

Prabangių viešbučių tinklo paveldėtoja Paris Hilton patvirtino palaikanti romantiškus santykius su verslininku Thomu Grossu (Tomu Grosu), kai socialinėje žiniasklaidoje pavadino jį gimininga siela.

34 metų P.Hilton pirmą kartą buvo nufotografuota bučiuojanti multimilijonierių verslininką birželio pradžioje jachtoje prie Ispanijos krantų. Tuomet žiniasklaida skelbė, kad keliomis savaitėmis anksčiau Kanuose Prancūzijoje susipažinusi pora tapo neišskiriama.

P.Hilton trečiadienio vakarą netiesiogiai patvirtino gandus apie jos romaną su penkeriais metais vyresniu Th.Grossu, kai Instagram.com paskelbė nuotrauką, kurioje ji įamžinta meiliai žvelgianti jam į akis. Prie nuotraukos buvo prierašas „Giminingos sielos“.

Trečiadienio vakarą pora leido Londone, kur susitiko su P.Hilton motina Kathy (Keiti) ir sese Nicky (Niki) išgerti kokteilių.

Penktadienį Kensingtono rūmuose įvyks Nicky Hilton ir bankininko Jameso Rothschildo (Džeimso Rotšildo), kilusio iš garsiosios Europos bankininkų Rothschildų dinastijos, vestuvės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių