P. Gražulio vaiko susilaukusi Birutė: įžeidinėjimai baisiau nei skandalas

  • Teksto dydis:

Šią savaitę Lietuvoje nugriaudėjo skandalas dėl politiko Petro Gražulio. Paaiškėjo, kad 59 metų Seimo narys su jauna palangiške Birute Navickaite susilaukė nesantuokinio vaiko.

Paviešinusi savo meilės romano su skandalinguoju politiku detales jauna palangiškė sulaukė didžiulio visuomenės dėmesio. 

Moteris apie užgriuvusį dėmesį ir apie tai, ką teko patirti įsilingavus skandalui, parašė ir socialiniame tinkle.

„Ačiū visiems, kurie palaikote ir kurie nepamiršote pasmerkti... Ačiū už gerą ir griežtesnį žodį... Ačiū už apkabinimus ir už geliančius žvilgsnius... Dėkoju spaudai už profesionalumą ir už negražias klaidas. Ačiū visiems, kurie kvatojote ir kurie stvėrėtės už galvų. Dėkui už asmenines žinutes ir už apkalbėjimą tyliai,“ – padėkos žodžius bėrė palangiškė.  

Politiko P. Gražulio dukrelę sūpuojanti moteris tvirtino, kad jai buvo lengviau ištverti skandalą, nei girdėti įžeidžiančius vaiko tėvo žodžius: „nėščiai vienumoje koliojamai man buvo žymiai sunkiau, nei šis skandalas ant visos Lietuvos. Jokių naujų blogų žodžių neišgirdau, kurių jau nebūčiau girdėjusi iš pono Jo Didenybės, leidžiančio sau spręsti kam gyventi, o kam ne. Visiems labai ačiū,“ – nuoskaudą dėl negarbingo P. Gražulio elgesio dar kartą išliejo jauna moteris.

Portalas primena, kad „Tvarkos ir teisingumo“ atstovas Seime P. Gražulis ketvirtadienį pripažino, kad su palangiške 31-erių B. Navickaite susilaukė nesantuokinio vaiko ir žada jį išlaikyti. Moteris sakė sulaukusi politiko spaudimo pasidaryti abortą.

Palangiškė B. Navickaitė tvirtina, kad P. Gražulio dukros susilaukė balandžio 8-ąją. Ji teigia, kad P. Gražulis ją iki septintojo nėštumo mėnesio ragino pasidaryti abortą. Parlamentaras neneigė, kad tokių susirašinėjimų galėjo būti.

B. Navickaitė tvirtino, kad su P. Gražuliu susitikinėjo praėjusią vasarą ir rudenį, iki penktojo nėštumo mėnesio – anot jos, P. Gražulis nenorėjo, jog ši istorija iškiltų į viešumą, netgi svarstė, jog jai reikėtų išvykti į užsienį.  Ji pati sako, kad nebūtų siekusi viešumo, jei nebūtų sulaukusi psichologinio smurto, raginimo pasidaryti abortus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Skaudu

Skaudu portretas
Seimo dykaduonis Gražulis, rinkimuose,kaip taisyklė, deda didžiausias viltis būtent į rinkėjų negalią - silpnaprotiškumą,renkant dykūną į Seimą.Naivūs,suklaidinti rinkėjai ilgam apgyvendino ,Palangos mergaičių apsėklintoją LR Seime. Skaudu..

sukurptas

sukurptas portretas
triukšmas, kam rūpi užgožti mgboltic vesterną (na, be susišaudymų)? kai valstybę tratino ir horizontalia ir vertikalia pozicija? visa tai panašu į rinkimų šou moteriškė teigia- negali pastoti suprask neims kyšių nevoks, dirbs tautai, na petriukas dirba už valstybę , paglobos ir jai gerai (nebuvo ir nebus) ir gyveną savo gyvenimą, o darbar? stresas tik rinkiminiai pažadai! realiai viskas kitaip rinkimai baigėsi dar vienas rinkėjas, kaip sakoma šakės, ne virtuali tikrovė, rinkimams pasibaigus pabudimas, bet kur žiūri vaiko apsauga? Ar vaikas nerūpi?

Gabrielius Landzberg

Gabrielius Landzberg portretas
turi vaiku ir ne viena ,lauk is partijos .jei Tvarkieciai Petra meta lauk nors as nesuprantu koki nusikaltima jis padare? dabar daug kas gyvena nesusituoke.kodel Agnes Bilotaites niekas nepuola. seimo nare merga su vaiku ,reiskia paleistuve .
VISI KOMENTARAI 54

Galerijos

Daugiau straipsnių