P. Cruz ir J. Bardemas vaidins filme apie narkotikų kontrabandos baroną P. Escobarą

  • Teksto dydis:

„Oskarais“ apdovanoti ispanų aktoriai Penelope Cruz (Penelopė Kruz) ir Javieras Bardemas (Chavjeras Bardemas) kitą mėnesį pradeda filmuotis juostoje apie Kolumbijos narkotikų kontrabandos baroną Pablo Escobarą (Pablą Eskobarą), ir tai bus pirmas bendras sutuoktinių filmas nuo 2008 metų.

Filmas „Eskobaras“ (Escobar), bendras ispanų ir bulgarų kino kūrėjų projektas, bus filmuojamas Kolumbijoje nuo spalio 24 dienos. J.Bardemas jame vaidins P.Escobarą, o P.Cruz – jo meilužę žurnalistę Virginia Vallejo (Virchinija Vajecho), sakoma antradienį prodiuserių paskelbtame pranešime.

„Tai nebus biografinis filmas, nebus kieto gangsterio istorija. O bus pasakojimas apie žmogų, kuris paskutiniais XX amžiaus dešimtmečiais pakeitė nusikaltimų istoriją“, – nurodoma juostos prodiuserio Miguelio Menendezo de Zubillaga (Migelio Menendeso de Subiljago) pranešime.

Paskutinį kartą sutuoktiniai P.Cruz ir J.Bardemas kartu filmavosi 2008 metų Woody Alleno (Vudžio Aleno) romantinėje komedijoje „Viki Kristina Barselona“(Vicky Cristina Barcelona). Už šį antraplanį vaidmenį P.Cruz buvo apdovanota „Oskaru“.

J.Bardemas pelnė „Oskarą“ už darbą 2007 metų kriminaliniame trileryje „Šioje šalyje nėra vietos senukams“ (No Country for Old Men).

Naująjį filmą stato ispanų režisierius Fernando Leonas de Aranoa (Fernandas Leonas de Aranoa), tarp kurio darbų yra 2002 metų juosta „Pirmadieniai saulėje“ (Los lunes al sol). Už jį filmo režisierius ir pagrindinį vaidmenį atlikęs J.Bardemas buvo apdovanoti Ispanijos kino pasaulio aukščiausias Goyos (Gojos) apdovanojimais.

P.Escobaras vadovavo galingiausioms pasaulio nusikalstamoms organizacijoms ir buvo labiausiai Kolumbijos ieškomas bėglys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių