P. Anderson apie paskutinį pozavimą „Playboy“ viršeliui: nervinausi ir vėmiau

  • Teksto dydis:

Amerikiečių aktorius Jamesas Franco (Džeimsas Frankas) kalbėjosi su Pamela Anderson apie jos paskutinę nuotrauką ant žurnalo „Playboy“ viršelio.

Televizijos serialo „Gelbėtojai“ (Baywatch) 48 metų žvaigždės nuotraukos daug kartų buvo spausdinamos šiame žurnale, tačiau pastaroji nuotrauka ant leidinio viršelio jai bus paskutinė, kadangi leidinio vadovai nusprendė nebespausdinti nuogų moterų nuotraukų.

Stilingą Ellen von Unwerth darytą nuotrauką viršeliui žurnale papildo juostos „Interviu“ (Interview) žvaigždės J.Franco, kuris dažnai bendradarbiauja su „Playboy“ ir šįkart sutiko atlikti žurnalisto vaidmenį, pokalbis su P.Anderson.

P.Anderson prisiminė, kaip pirmą kartą pozavo šiam vyrų žurnalui 1989 metais, kai buvo pastebėta vienose futbolo varžybose.

„Operatorius mane pritraukė, visi spiegė ir šaukė, taigi, jie atvedė mane prie 50 jardų linijos“, – pasakojo aktorė.

„Aš vilkėjau marškinėlius „Labatt Blue“, galų gale „Labatt“ pakvietė mane reklamai. Po to paskambino „Playboy“ ir atsiskraidino (iš Kanados). Anksčiau nebuvau skridusi lėktuvu“, – prisiminė P.Anderson.

Pamela taip prisipažino, kad išsirengti „Playboy“ jai tikrai nebuvo lengva.

„Fotografas man sunaudojo vieną fotojuostą, nes aš nervinausi ir vėmiau. Bet po to pamačiau tas nuotraukas ir nuo tada man buvo sunku likti su drabužiais“, – sakė ji.

Buvusi „Gelbėtojų“ gražuolė, kuri pirmą kartą žurnalui pozavo būdama 22-jų, sakė tapusi didele „Playboy Mansion“ vilos, kurioje gyvena jos artimas draugas ir žurnalo leidėjas Hugh Hefneris (Hju Hefneris), gerbėja.

Nors J.Franco ji sakė nė už ką nepasakosianti, ką yra mačiusi tuose Los Andžele esančiuose namuose, tačiau prasitarė: „Esu įsitikinusi, kad ten buvo pradėtas vienas mano sūnų“.

„Playboy“, kurio pirmas numeris išėjo 1953 metais, spalio mėnesį paskelbė, kad nusprendė nebespausdinti visiškai nuogų moterų nuotraukų, kurios buvo itin glaudžiai susijusios su šio žurnalo įvaizdžiu.

Nuo ateinančio kovo įvaizdį pakeitusio „Playboy“ popierinėje versijoje ir toliau bus spausdinamos moterų provokuojančiomis pozomis nuotraukos, tačiau visiškai apsinuoginusių gražuolių jo puslapiuose nebeliks.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių