Operos solisto V. Juozapaičio dukrai Ievai – organizmo išsekimas

  • Teksto dydis:

Operos solisto Vytauto Juozapaičio ir dėstytojos Eglės Juozapaitienės dukra Ieva Juozapaitytė pateko į medikų rankas.

Garsiai merginai – organizmo išsekimas. BTV projekto „Muzikinis iššūkis“ dalyvė į ligoninę atvyko penktadienio vakarą, ten jai buvo atlikti detalūs tyrimai ir pastatyta lašelinė. Po šių procedūrų mergina buvo išleista gydytis namo. Socialiniame tinkle „Facebook“ nuotrauka iš ligoninės pasidalinusi Ieva sulaukė gausybės draugų ir bičiulių linkėjimų pasveikti.

Projekto „Muzikinis iššūkis“ filmavimo dieną merginai pakilo temperatūra ir prasidėjo gerklės, galvos skausmai. „Galvojau, kad pavyks išsisukti su vaistais, bet kitą dieną po filmavimo turėjau koncertą Filharmonijoje, tai galimybės ilsėtis ir gulėti lovoje nebuvo. Dieną po koncerto visai iškritau“, - pasakoja I. Juozapaitytė. Pabandžius visais įmanomais būdais gydytis namuose, dainininkei tik pablogėjo, tad teko kreiptis į gydytojus: „Jie iškart paguldė ir pastatė lašelinę.“ Laimei, ši procedūra tęsėsi tik valandą, po to Ieva buvo išleista gydytis namuose.

I. Juozapaitytė yra dėkinga medikams ir tikina, jog procedūros ligoninėje jai labai patiko: „Turėčiau visas savaitgalio dienas važiuoti ten, ir gauti tokią stiprinimo dozę. Po jos jaučiuosi žymiai geriau.“ Ir, nors šį savaitgalį Ieva suplanuotų koncertų neturėjo, jai teko atšaukti svarbias repeticijas ir draugų gimtadienio šventes.

„Dabar jaučiuosi geriau, bet norėjau kuo greičiau aplenkti ligas, kol jos neįveikė manęs... Bandau kuo greičiau atgauti prarastas jėgas“, - pasakoja dainininkė.

Mergina šiuo metu dalyvauja BTV šeštadienio šou „Muzikinis iššūkis“, tačiau ir be to turi daug veiklos. „Studijuoju Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, tai paskaitų grafikas gana įtemptas. Šalia paskaitų stengiuosi organizuoti koncertus ir koncertuoti“, - pasakoja I. Juozapaitytė. Vienas tokių koncertų įvyks jau vasario 17 d., „Muzikos galerijoje“, tačiau iki tol garsi dainininkė privalo pasveikti ir rasti laiko sau bei kokybiškam poilsiui. „Sveikata svarbiausia, todėl turiu gerai išsigulėti ir pailsėti“, - tikina I. Juozapaitytė.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

KILKUS

KILKUS portretas
TAI NEJAUGI TEVAI,INTELIGENTAI,NEMATO,KAS DEDASI SU MERGINA?JEI SEIMOJE NERA TVARKOS,NEBUS IR SEIME.O KOMENTARAI,KAD JI SIEKIA SAVO TIKSLO YRA NIEKINIAI.TAIP SIEKIANT TIK KAPA PASIEKSI,KAM IS TO BUS NAUDA.LINKIME SVEIKATOS IR DAUGIAU NEKVAILIOK.

Matot valstietei iš Altoniškių

Matot valstietei iš Altoniškių portretas
ankščiau niekas nežinojo tokio žodžio - dieta. Vat per tą nuolatinį savo sveikatos netausojimą, atsiduria po lašelinėm. Dieta būdavo žinoma tik ligoninėje,kai po tam tikrų persirgtų ligų nebuvo galima valgyt riebaus,aštraus ir pan.maisto. O dabar dieta prestižo dalis,tai kaip ir prestižo dalis išeitų gulėt po lašelinėm. O lašina ką gi... mikroelementus,kurių su maistu gautumėm pakankamai.Juk ne senas žmogus,kad dėl ligų jų poreikis padidėtų. Reikia save pasaugoti daugiau,o gal nori pasireklamuot kokia barbė devyndarbė. Ir vistiek kalta daugiausiai mityba.

Altoniškių valstietė

Altoniškių  valstietė portretas
Keldavausi kolūkio karvių melžt 4 val ryto. Nešiojau kibirus , pašarus ir ttt.......Paskui ----vėl fermon , vakariniam melžimui. O kur dar vaikų priežiūra , savo ūkelio , daržo, šieno tvarkymas .Nei vyras, nei aš , nei abi dukros nesimėgavo jokiom lašelinėm lašininėm.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių