Operos solistas L. Mikalauskas laisvalaikiu tampa pirties ir vantų virtuozu

  • Teksto dydis:

Bičių mylėtojas, avilių prižiūrėtojas ir vantų žinovas – ši operos solisto Liudo Mikalausko pusė atsiskleidė laidoje „Editos šou“, kur jis papasakojo, ką mėgsta veikti, kai netraukia operos arijų. Žinomas atlikėjas nevengia pirties procedūrų, o vieną iš jų – plakimą vantomis – pademonstravo pačioje laidos studijoje.

 

„Kai norisi pailsėti nuo žmonių, einu prie bičių.  Mane vilioja pavojus, kai nežinai, kas bus atvėrus avilį. Įgels ar neįgels? Kartais dirbdavau net be pirštinių“, – aistrą bitininkystei atskleidė L. Mikalauskas.

Be to, sako jis, gerą savijautą nulemia ir kasdienės pirties procedūros.

„Dažnai einu į pirtį, o bent kartą per mėnesį šoku į eketę ir grūdinuosi. Padeda nuo visų ligų“, – savo sveikatos receptą išdavė dainininkas.

L. Mikalauskas studijoje pademonstravo ir išskirtinę masažo vanta techniką, kuri „priverčia cyptelėti iš malonumo“.

„Įkaitinu vantą ir prispaudžiu prie pėdų, tada užpilu šaltu vandeniu. Patikėkite, jums patiktų. Nežinau, kodėl įpratome galvoti, kad būtina plakti. Daug maloniau švelniai trinti iš kūno lauk tai, kas susikaupė per visą savaitę“, – apie pirties meną pasakojo dainininkas.

Paklaustas apie tai, kaip vis dėlto toks gamtos žmogus, kaip jis, pasirinko itin viešą gyvenimą, L. Mikalauskas prisiminė istoriją iš mokyklos laikų: „Kartą bendraklasiai juokavo iš mano dainavimo aukštu balsu. Tada mokytoja mane patikino, kad jie taip daro iš pavydo. O aš, įsivaizduojate, patikėjau, kad jie pavydi ir pradėjau į dainavimą žiūrėti rimtai.“

Nors dabar atlikėjas žiba savo talentu, ne viskas iš karto buvo taip paprasta.

„Paauglystėje dalyvavau vieno televizijos konkurso atrankoje. Ir lyg tyčia, atliekant dainą, mano balsas lūžo septynis kartus. Dar ir dabar negaliu peržiūrėti to įrašo“, – gėdingą įvykį prisiminė atlikėjas.

Pasak L. Mikalausko, jis niekada netikėjo, kad duoną valgys iš dainavimo, bet jaučiasi likimo nukreiptas į tas vėžes, kuriose ir turėjo atsirasti.

„Niekada negalvojau, kad būsiu toks laimingas, koks esu dabar“, – su šypsena laidos vedėjai E. Mildažytei pripažino atlikėjas.

Daugiau – laidos „Editos šou“ įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas

tadas portretas
kiekvienais metais ta pati rasot.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių