Operos solistas A.Juozapaitis sulaukė ketvirtos anūkės

  • Teksto dydis:

Vytautui ir Eglei Juozapaičiams – ketvirtadienis ypatingai džiugi diena. Garsių muzikų dukra Vaiva Juozapaitytė-Novickienė ryte susilaukė vaikelio.

V.Juozapaičio ir jo žmonos Eglė šeimoje – tai jau ketvirta anūkė.

Vaivai – tai antroji dukrytė. Iš pradžių Juozapaičiams ji padovanojo pirmąją, vyriausią anūkę, dabar ketvirtą – ir kol kas jauniausią.

Puikia naujiena laimingas V.Juozapaitis pasidžiaugė ir savo socialinio tinklo "Facebook" profilyje.

"Prieš 10 minučių mūsų dukra Vaiva Juozapaitytė-Novickienė padovanojo dar vieną Lietuvos pilietę... Taigi, šiandien tapau 4X seneliu... Apsuptas mylimiausių gyvenimo moterų, merginų ir mergaičių... Tai yra tikras turtas ir gyvenimo prasmė...“ – rašė Vytautas.

31 metų V.Juozapaitytė-Novickienė sulaukė jau galybės sveikinimų ir socialinio tinklalapio erdvėje.

Beje, prieš kelias savaites Vaiva pasikeitė savo socialinio tinklo "Facebook" pagrindinę nuotrauką: joje ji su vyriausiąja Juozapaičių anūke ir savo dukrele.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Justinas

Justinas portretas
Sveikatos ir ištvermės mamytei auginant savo mažylę,o kai kuriems lietuviams-komentatoriams pasitikrint ar jie neserga pavydo ir šezofrenijos ligomis. Man baisu darosi,kas Lietuvoj gero beatsitiktų,visada pilna nesveikų komentarų.Kur žiūri ir ką veikia tarnybos,kad leidžama talpinti pagiežos ir neapykantos pilnus komentarus. Rimai jei tau neįdomu tai ir tylėk,ko čia kiši savo trigrašį...pavydas ar nerimas...

rima

rima portretas
o tai mums turi buti ydomu? nejuokinkit svieto. del musu nors ir sestos sulaukia. kam cia ydomios tos jo anukes?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių