„Omerta“ pristato vaizdo klipą, filmuotą po vandeniu

  • Teksto dydis:

Vienas ryškiausių Lietuvos repo atlikėjų ir muzikantų „Omerta“, šiais metais jau spėjąs išleisti akustinį albumą „Omerta Goes Acoustic“, pristato naujausią savo singlą ir muzikinį vaizdo klipą dainai „Prilaikyk“.

Giliais gyvenimiškais tekstais garsėjantis atlikėjas neslepia, kad naujas muzikinis vaizdo klipas tai – atgarsiai iš būsimo naujo albumo, prie kurio dabar intensyviai ir dirbama.

Daina „Prilaikyk“ įrašyta kartu su reperiu Hermiu ir viena talentingiausių savo kartos atlikėjų Ieva Lapinskaite, muziką kūrė jaunas prodiuseris Deaf Man Production, rašoma pranešime spaudai.

Naujas muzikinis vaizdo klipas, kaip ir pats kūrinys, persmelktas vizualinių metaforų ir alegorijų, todėl kiekvienam žiūrovui ir klausytojui yra palikta nemažai erdvės interpretuoti bei atrasti potekstėse kažką sau.

Vaizdo klipo filmavimai prasidėjo dar sausio mėnesio pabaigoje, kurio metu buvo neapsieita ir be didelių iššūkių, nes nemažai kadrų nufilmuota po vandeniu. „Vanduo kaip simbolis, kuriame arba skęstame arba iš jo išneriame, o neretai reikia ir kito rankos, kuri padėtų ir neleistų nugrimzti žemyn“, – teigia klipo režisūrą kūręs „Omerta“.

„Dirbti su juo tikra atgaiva. Jis griežtas, bet tuo pačiu kantrus ir norintis išspaust viską iki maksimumo, kiek tai leidžia galimybės. Per šiuos filmavimus ir vaizdo montavimo darbus išmokau labai daug naujo ir įgavau neįkainuojamos patirties“, – teigia vos 19-os metų sulaukęs klipo bendraautorius Tom Rela.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aaaaaa...

Aaaaaa... portretas
Kur cia girdisi daina ar muzika??? Kvailas šnekėjimas pagal kvaila ritmą ir kvaila trijų natų skambėjima. Ne veltui hiphopistai “šoka” vaizduodami “pasidulkinima”, kitaip pagal ta idiotizmą- neįmanoma.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių