Atlikėjas A. Oleinikas atvirai prabilo apie savo kompleksus

  • Teksto dydis:

Naujajame TV3 sezone „Mano TV3. Gera kartu!“ pasirodysiantis projektas „Grožio architektai“ jau sulaukė kelių šimtų užpildytų anketų, kuriose pretendentai gražesnę išvaizdą tiesiogiai sieja su laimingesniu gyvenimu. Atsikratyti slegiančių kompleksų ir pažinti laimę  – pagrindinis visų jų tikslas. Apie radikalius pokyčius, patekus į „Grožio architektų“ rankas, svarsto ir žinomas dainininkas, projekte „Chorų karai“ Druskininkų Deimantiniam chorui vadovavęs Anatolijus Oleinikas.

Apie asmeninį gyvenimą viešai kalbėti nelinkęs vaikinas neslepia, jog atsikratyti regėjimo bėdų ir padėti į stalčių akinius – jo sena svajonė: „Akiniai rasoja, užšąla, palenkus galvą jie krenta, kelia diskomfortą. O liūdniausia tai, kad negaliu nešioti saulės akinių. Tie, kuriuos gal ir galėčiau nešioti, kainuoja labai daug. Norėčiau pamatyti pasaulį kitokį, ryškiaspalvį, ir pagaliau žvelgti į jį ne pro stiklus.“ Anatolijus neslepia, jog skaudžiausia buvo paauglystėje, kai teko kęsti bendraamžių užgauliojimus ir patyčias: „Visada akiniuotą žmogų atsiranda proga pavadinti „ačkariku“. Tie, kas tai yra patyrę, supras, koks nemalonus jausmas, kai tavo yda kam nors tampa patyčių objektu.“

Vienas „Grožio architektų“ gydytojų, akių refrakcinės chirurgijos pradininkas Lietuvoje, Algimantas Gutauskas teigia, jog lazerinė akių chirurgija padeda ne tik nuo trumparegystės, bet ir nuo toliaregystės bei astigmatizmo, todėl ragina žmones nebijoti ir greitai bei efektyviai pasigerinti regėjimą: „Galime padėti žmonėms, turintiems regėjimo ydų. Gydome tiek trumparegystę, tiek toliaregystę. Taip pat pagaliau atsirado galimybė išgydyti vadinamąją amžinę toliaregystę. Nemažai pacientų baiminasi, kad akių operacijos būna skausmingos ir sudėtingos. Norėčiau nuraminti – lazerinė regos koregavimo operacija atliekama per penkiolika minučių. Tada kurį laiką tą dieną būna paraudusios akys, o jau kitą dieną pacientas gali skaityti ir net vairuoti automobilį“.

„Pažįstu žmonių, kurie lazerio dėka pagaliau nusiėmė akinius. Su baltu pavydu žiūriu į juos ir tikiuosi, jog išauš ir mano valanda“, – šypsodamasis sako Anatolijus. Vaikinas taip pat pasakoja, jog išgyventi yra tekę ne tik dėl akinių, bet ir dėl problemiškos veido odos, kurią gydyti veltui bandė įvairiomis priemonėmis. Dainininkas tikisi, jog „Grožio architektai“ padės išspręsti ir šią įsisenėjusią bėdą.

„Kartais pacientai ateina dėl labai smarkaus uždegimo, spuogai būna nusėję visą veidą, lieka gilūs randai. Po lazerio procedūros žmogus išeina tarsi naujai gimęs, o svarbiausia – besišypsantis“, – teigia lazerių specialistė gydytoja Gražina Meilutienė. Gydytoja ragina pildyti anketas visus, kam veidrodis tapo daugiau priešu nei draugu, kadangi neskausmingasis gydymas lazeriu gali padėti iš esmės: „Veido jauninimas, hialurono rūgšties, botokso injekcijos, spuogų gydymas, kapiliarų šalinimas, įvairių odos darinių, randų naikinimas, pigmentinių dėmių šalinimas – viso to projekto dalyviams padėsime atsikratyti“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių