Oficialu: teismas nutraukė 9 metus trukusią G. ir R. Alijevų santuoką

  • Teksto dydis:

Prieš daugiau nei mėnesį portalas rašė apie braškančią Alijevų šeimą. Sklido kalbos, kad dainininkė, drabužių kūrėja Goda bei jos vyras, buvęs krepšininkas Rolandas suka skirtingais keliais. Šiandien paaiškėjo, kad Kauno apylinkės teismas oficialiai nutraukė 9-erius metus trukusią poros santuoką.

Šią informaciją portalui patvirtino Kauno apylinkės teismo atstovai. 

Jų duomenimis, prašymas dėl santuokos nutraukimo gautas liepos 12 d., o po savaitės, liepos 20 d., jį nagrinėjęs teisėjas prašymą patenkino. 

„Goda ir Rolandas išsiskyrė taikiai, todėl prašymas išnagrinėtas greitai“, – komentavo teismo atstovai.

Jau rašėme, kad birželio 18 d. portalą pasiekė žinia, jog žinoma pora kuris laikas nebegyvena kartu. Buvęs krepšininkas, o dabar verslininkas R. Alijevas, anot šaltinių, išsikraustė iš šeimos namų.

Tuomet susisiekus su G. Alijeva, moteris apie galimus pokyčius savo šeimoje kalbėti nepanoro. "Gandai yra gandai. Kol nėra paties fakto, nemanau, kad yra apie ką kalbėti", – pokalbio metu tuomet nusijuokė du vaikus, kurių susilaukė su R. Alijevu, auginanti žinoma moteris. Visgi G. Alijeva pokalbio metu nesutiko ir paneigti kalbų apie skyrybas.

Primename, kad pora susituokė 2009 metų liepos 25 dieną, Birštone. Tuomet 23-erių dainininkė ir 24-erių krepšininkas aukso žiedus sumainė Nemuno dešiniajame krante pastatytoje Birštono Šv.Antano Paduviečio bažnyčioje.

„Ji nori, kad aš ją pagirčiau, palepinčiau. Ji pastato save į tokią princesės padėtį, o aš jai uždedu tą karūną. Jei moteris laiminga šeimoje, tai visi laimingi. Aš jai daug kartų kartojau, kad mūsų šeima turi prasidėti nuo moters. Jei moteris bus nelaiminga ir į pusryčius ateis be šypsenos, susiraukusi, ta diena visiems bus bloga“, – prieš metus laidoje "Raudonas kilimas" apie santykius atviravo R. Alijevas.

Du vaikus auginantys sutuoktiniai tuomet pasakojo, kad juos sieja begalinė meilė ir pagarba. „Aš esu pakankamai karšto būdo. Tą sekundę galiu labai daug pasakyti, labai negražiai pasakyti, galiu išsiburbuliuoti. Aišku, lėkštės nedūžta, nes man jų labai gaila, aš jas pati rinkausi, man jos labai gražios. Bet būna taip, kad aš sau leidžiu nevaldyti savęs, o jis nugesina mane,“ – apie santykius prieš metus kalbėjo Kaune gyvenanti moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kosmaras..

Kosmaras.. portretas
Kas darosi su seimomis ????? Kodel jus skyriates ? Visose seimose buna kriziu,juj jas reikia iveikti,reikia uzauginti vaikus,reikia puoseleti seima,jausmus ir gerbti save ir kitus.Kazkokia "" liga " Lietuvoje,vien skyrybos ir vedybos su " dukromis " As sita seima laikiau protingiausia ir geriausia. Meile praeina po 3 metu,bet lieka prisirisimas,atsakomybe,pagarba ir is situ dalyku susideda meile. Visos " pupytes " baigia issiskyrti.Apidemija ! !!!!. Goda yra labai grazi,bet ir vyras yra handsome..Mano manymu buvo ideali seiminele,o dabar sudraskete sia miela lizdeli.Jau nebesukursite antros tokios,nes juk vaikai...Na,dabar abu laisvi,bet atsibos tie tusai ir linksmybes.Dar ,kokios cia linksmybes,kai suduzo viskas,kas buvo brangiausia,tai SEIMA. ! Niekas neatstos vaikams ,kaip nuosavi tetis ir mama.Liudna..nusivyliau..

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
UAB seima, bankrutavo....

Lilė

Lilė portretas
Labai gaila, tokia graži pora!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių