Oficialu: Dž. Butkutė rengia ypatingą šou krepšinio jubiliejui

  • Teksto dydis:

Oficialu: Lietuvos pop scenos karalienė Džordana Butkutė rengia grandiozinę programą Lietuvos krepšinio 95-mečiui skirtam K95 šou, kuris įvyks balandžio 23 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Prieš dvi savaites renginį prodiusuojantys kūrybos namai „Elitaz“ paskelbė apie išskirtinę šou koncepciją, kuria remiantis programoje sužibės trys ryškiausios Lietuvos muzikos žvaigždės su efektingomis ir didiesiems pasauliniams sportiniams renginiams būdingomis, specialiai K95 šou ruošiamomis programomis.

„Esame tikri, kad Džordanos pasirodymas užburs visus, ji – neabejotina kultūrinio krepšinio palikimo dalis, kadaise nepabūgusi į aikštelę pakviesti patį Arvydą Sabonį ir dainuoti, užsiropštusi jam ant rankų. Kas dar turi tokią istoriją?“, – apie Džordaną atsiliepia renginio prodiuseris Gediminas Jaunius.

Jaučiu pagarbą ir krepšinio legendoms – aš muzikoje kilau kartu su jais, kai jie skynė pergales ir garsino Lietuvos vardą.

Prodiuserių pasirinkimas vieną iš trijų didžiųjų šou dalių skirti Dž. Butkutei nestebina. Su jos dainomis užaugo net kelios krepšininkų kartos, lygiai prieš 13 metų LKL Žvaigždžių dienoje ji ant parketo šokti išsikvietė Arvydą Sabonį ir savo dainas atliko ne vienose Lietuvos krepšinio rinktinės sutiktuvėse.

„Jaučiu nostalgiją krepšiniui ir jam nusipelniusiems žmonėms. Jaučiu pagarbą ir krepšinio legendoms – aš muzikoje kilau kartu su jais, kai jie skynė pergales ir garsino Lietuvos vardą. Todėl visi kartu dar kartą iškilsime balandžio 23 dieną, Kauno „Žalgirio“ arenoje, minėdami vieną svarbiausių sukakčių krepšinio pasaulyje“, – apie būsimą svarbią sukaktį atsiliepia Dž. Butkutė.

Džordana pažada – krepšinio gimtadieniui skirtas šou nenusileis nė vienam iš jos surengtų grandiozinių turų: „Tai bus tikras šviesų, efektingų pasirodymų, kaskadinių elementų ir žiūrovų akyse besikeičiančios scenografijos šou, kurio metu žiūrovai ne tik išgirs žinomiausius mano hitus bet ir išvys ne vieną specialiai jubiliejui parengtą siurprizą krepšinio tema“.

Savo programą atlikėja vis dar laiko paslaptyje, tačiau drąsiai kalba apie vieną iš šou detalių: „2010 metais Lietuvos rinktinės sutikime mano hitas „Dėl tavęs“ netikėtai nuskambėjo krepšinio sirgalių lūpomis. Kauno „Žalgirio“ arenoje ši daina nuskambės dar kartą, tik šį kartą ją dainuos visas krepšinio pasaulis.“

Kas rengs trečiąjį grandiozinį šou ir pasirodys kartu su dvi šou dalis ruošiančiais Džordana Butkute ir Linu Adomaičiu, paaiškės jau netrukus.

Iškilmingas krepšinio jubiliejui skirtas šou K95 – balandžio 23 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje ir per TV3. Bilietais prekiauja bilietai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
Jeigu jinai koncertuos as neisiu rado mat artiste sudegusio teatro,tegul kur nors kitur zviegia
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių