Nutekintos apsinuoginusių įžymybių nuotraukos keliaus tiesiai į meno parodą

  • Teksto dydis:

Nutekintų intymių nuotraukų su tokių įžymybių kaip Jennifer Lawrence (Dženifer Lorens) ir Kate Upton (Keit Apton) atvaizdais kolekcija sudarys dalį Floridoje numatomos pristatyti naujos meno ekspozicijos.

Dešimtys įžymių moterų nuotraukų internete buvo paskelbtos sekmadienį; tarp šios atakos taikinių atsidūrusios Kirsten Dunst (Kirsten Danst) ir Mary Elizabeth Winstead (Meri Elizabet Vinsted) pasmerkė šį teisės į privatumą pažeidimą.

Dabar Cory Alleno (Korio Aleno) šiuolaikinio meno centras (CACA) pranešė, kad nepakeistos nuotraukos bus eksponuojamos jo galerijoje Sankt Peterburge, Floridoje, pagal projektą „No Delete“, kuris sudaro menininko XVALA sumanytos kampanijos „Fear Google“.

Pasak C.Alleno, „XVALA pasirinktos sukompromituotos garsenybių nuotraukos ir visa „Fear Google“ kampanija padeda suaktyvinti dabartines diskusijas dėl privatumo skaitmeniniame amžiuje... Už šio šou esantys komentarai atspindi tai, kas mes esame šiandien. Mes visi tapome vartotojais ir pagaliau tampame vartojami“.

Parodoje bus eksponuojamos intymios arba itin asmeniškos įžymybių nuotraukos, kurias XVALA surinko iš „Google“ per septynerius metus. Tarp jų bus ir plikai nusiskutusios Britney Spears (Britnės Spirs), ir apsinuoginusios S.Johansson atvaizdai.

„Šiandieninėje kultūroje visi nori žinoti viską apie visus. Individo privatumas tapo visų kitų reikalas... „Pinigai už slaptavietę“ (Cash for cache)“, – sakė XVALA.

Paroda bus atidaryta spalio 30 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių