Nusprendė, kas grįžta į „Eurovizijos“ atranką

  • Teksto dydis:

Dvi paras LRT.lt portale sprendėsi šiųmetinių eurovizininkų likimai: portalo lankytojai galėjo suteikti šansą dviem paskutiniame etape iškritusiems dalyviams sugrįžti į tiesiogines pusfinalių laidas.

nkstyvą trečiadienio rytą paaiškėjo, jog į konkursą grįžta Greta Zazza ir Ruta Loop. Rezultatai dar bus patvirtinti oficialiai.

Daugiausiai balsų surinko Greta Zazza (4484). Antrąją vietą užėmė Ruta Loop (3928), žemiau likusį Vidą Bareikį per trečiadienio naktį įveikusi labai nedideliu skirtumu – pastarasis surinko 3730 balsų.

G. Zazza, praėjusį šeštadienį turėjusi palikti konkursą dėl nepakankamo žiūrovų ir komisijos balsų skaičiaus, šiemet atrankoje į didžiausią Europos dainų konkursą dalyvauja su švedų ir amerikiečių kūrybos daina „Broken Shadows“.

 

 

Ruta Loop Europą sužavėti ketina su kūriniu „Positive Thoughts“.

 

 

Kuriuos du atlikėjus sugrąžinti į konkursą, LRT.lt lankytojai galėjo rinktis iš dvylikos kandidatų sąrašo. Jame – Vidas Bareikis, Lukas Norkūnas, Milda Rasilavičiūtė, Juozas Martin, Germantė Kinderytė, Benas Malakauskas, Živilė Gedvilaitė, Audrius Petrauskas, Agnė Michalenkovaitė, Greta Zazza, Ruta Loop ir Elizabeth Olshey.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Raimondas brazaitis

Raimondas brazaitis portretas
Girzadas, vilimas... Komisija reikia pakeisti visa. Jus paziurekit kokios dainos laimi eurovizija, o kokias isrenka lt, ir kaip komisija to nemato? Paimkim hardi, ruslana, o mes ka siunciam? Lopsines. Vieninteliai verti buvo lt united, daugiau per tuos metus nieko nebuvo
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių