Nuogybių atsisakęs „Playboy“ pasirodo „iTunes“ ir „Google Play“ parduotuvėse

  • Teksto dydis:

Vyrams skirtas žurnalas „Playboy“ trečiadienį pranešė, kad pirmą kartą savo „Apple“ ir „Google“ prenumeratoriams pasiūlys savo leidinio be nuogybių numerį, taip siekdamas pasiekti platesnę auditoriją ir užkariauti naujosios kartos atstovų palankumą.

Neseniai dėl tų pačių priežasčių apnuogintų kūnų demonstravimo atsisakęs žurnalas pasirodė „iTunes“ ir „Google Play“ internetinėse parduotuvėse.

„Anksčiau šiais metais pristatę naują „Playboy“ įvaizdį, mes išplėtėme savo leidinio platinimo kanalus, padidinime jo matomumą tradicinių ir skaitmeninių žiniasklaidos priemonių platformose“, – sakė vienas kompanijos „Playboy Enterprises“ vadovų Davidas Israelis (Deividas Izraelis).

„Playboy“ atsiradimas „iTunes“ ir „Google Play“ parduotuvės yra svarbus žingsnis, kadangi mes ir toliau siekiame išbandyti naujas galimybes ir pristatyti savo turinį naujai auditorijai visame pasaulyje“, – kalbėjo jis.

Žurnalas „Playboy“, kuris vos pasirodęs nuogakrūčių gražuolių nuotraukomis sutrypė visus praėjusio amžiaus šeštojo dešimtmečio tabu, šių metų kovą pradėjo savo naują erą.

Atėjus tokiems laikams, kai pornografija tapo lengvai pasiekiama internete, „Playboy“ nusprendė pereiti prie „darbui saugaus“ turinio, kuriuo vartotojai nebijo dalytis socialinėje žiniasklaidoje.

„„Playboy“ vis dar skelbia provokuojančias moterų nuotraukas, tačiau jose nebėra nuogybių. Tai revoliucinė permaina leidiniui, kurio 1953 metais pasirodžiusiam pirmajam numeriui pozavo apsinuoginusi Marilyn Monroe.

Žurnalą taip pat išgarsino jame publikuoti pokalbiai su įvairiais žinomais pasaulio žmonėmis, nuo Jimmy Carterio (Džimio Karterio) iki Fidelio Castro (Fidelio Kastro), arba jame savo kūrybą spausdinę garsūs rašytojai, kaip Vladimiras Nabokovas, Haruki Murakami (Harukis Murakamis) ar Margaret Atwood (Margaret Atvud).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių