Numerologas atskleidė, kokia profesija labiausiai tinka K. Krysko

  • Teksto dydis:

Iš Airijos, kur gyvena jau ne vienerius metus, trumpam paviešėti į Lietuvą sugrįžęs numerologas Elanas Liahovičius susitiko su žinoma dainininke Karina Krysko – Skambine, panorusia sužinoti, ką jai yra lėmę gimimo datos bei vardo skaičiai.

„Buvo labai įdomi patirtis. Esu burta kortomis, kažkada man buvo sudarytas asmeninis horoskopas. Bet numerologo konsultacija man pasirodė tikslingiausia“, –įspūdžiais dalinosi pašnekovė.

Skaičiai parodė, kad K. Krysko – Skambinė privalo turėti artimą žmogų, su kuriuo galėtų pasidalinti ir džiaugsmais, ir vargais. Priešingu atveju neišsakytos emocijos jai itin kenks.

„Vaikystėje buvau labai jautri. Savo emocijų neslėpdavau. Bet paauglystėje nusprendžiau, jog tokia nebebūsiu, todėl viską užgniaužiau viduje. Nubraukti ašarą žiūrėdama filmą dabar vėl galiu – tai grįžo po sūnaus gimimo“, – atvirai pasakojo K. Krysko – Skambinė.

Jai gimimo datos ir vardo derinys nulėmė tokį darbą, kuriame nuolat suptų daug žmonių. K. Krysko – Skambinei, pasak E. Liachovičiaus, itin tiktų būti vertėja. Dainininkė neslepia – dvyliktoje klasėje ji norėjo pasirinkti būtent šią specialybę, tačiau paskutinę akimirką pirmenybę suteikė choreografijai.

Norintiems išmokti kalbų K. Krysko – Skambinė pataria nebijoti suklysti. Iki studijų ji daugiausiai bendraudavo rusiškai, bet dabar lietuviškai ne tik laisvai kalba, bet ir galvoja.

Karina yra novatorė. Jai gimsta daug įdomių minčių, kurias ji galėtų perduoti tiems, kurie jas paverstų realybe, o dainininkės muzikalumas yra paveldėtas.

„Ateityje dar tikrai studijuosiu. Manau, tuomet tikrai rinksiuosi kalbas“, - sakė K. Krysko – Skambinė.

Jai intrigavo tai, kad susitikimą su numerologu suorganizavo bičiulė, kuri Lietuvos pramogų pasauliu menkai besidominčiam ir Airijoje įsikūrusiam E.Liachovičiui perdavė tik gimimo datą bei vardą, bet daugiau jokios informacijos nesuteikė.

„Visada įdomu, ką žmogus tau papasakos, kai iš anksto nežino su kuo bendraus, todėl negali susidaryti tam tikros nuomonės“, – sakė pašnekovė.

E. Liachovičius užsiminė, kad karmiškai dainininkei skirta sukurti moderniomis technologijoms paremtą verslą, susijusį su vietove, iš kurios kilę jos protėviai, rašoma pranešime spaudai.

„Karina yra novatorė. Jai gimsta daug įdomių minčių, kurias ji galėtų perduoti tiems, kurie jas paverstų realybe, o dainininkės muzikalumas yra paveldėtas“, – sakė numerologas.

E.Liachovičius numerologiją aktyviai propaguoja trejus metus – po to, kai baigė specialius kursus bei seminarus. Anot jo, tam, kad įvaldytum šį meną, reikia nemažai laiko bei praktikos.

Magišku skaičių pasauliu jis domėjosi ir anksčiau – tol, kol dirbo įvairiausius darbus užsienyje.

„Turi nemažai įveikti, kol randi save ir užsidirbi pinigų mokslams. Po to, kai subyrėjo asmeninis gyvenimas, nusprendžiau pasikonsultuoti su žinomu numerologu. Jis ir pasakė man, jog turėčiau savojo kelio ieškoti būtent šioje srityje - numerologijoje“, – sakė E. Liachovičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių