Netrukus kinuose – batsiuviu virtęs komedijų guru A. Sandleris

  • Teksto dydis:

Jau netrukus Lietuvos kinus pasieks netikėtomis galiomis Adamą Sandlerį apdovanosianti komedija „Batsiuvys“ (angl. „The Cobbler“) papasakosianti vienos batsiuvių šeimos istoriją.

Komedijų guru tapęs aktorius, vaidinantis juokingiausiose metų komedijose, šįsyk taps Maksu Simkinu – ketvirtos kartos batsiuviu, paveldėjusiu dirbtuvę niekuo neišsiskiriančiame Niujorko rajone. Pats Maksas taip pat yra niekuo neišsiskiriantis vyrukas – perkopęs keturiasdešimtmetį, vis dar nesukūręs šeimos, neturintis draugų ir gyvenantis su paskutines dienas skaičiuojančia motina.

Svajojant apie magiškai pasikeičiantį savo likimą vieną dieną Makso maldas, regis, kažkas išgirsta. Sugedus pagrindiniam darbo įrankiui, vyrukas iš sandėlio glūdumos išsitraukia proproseneliui priklausiusią siuvimo mašiną. Netrukus paaiškėja, kad šiuo aparatu sutaisyti klientų batai įgyja magiškų galių: jais apsiavęs, Maksas tiesiogine to žodžio prasme pavirsta konkrečių batų savininku, tereikia rasti tinkamo dydžio batus. Pabandęs gyventi kitų žmonių gyvenimus, Maksas pabuvoja kone visų savo klientų kailiuose, įklimpdamas į nepavydėtiną bėdą, o galiausiai suvokdamas, kad bet kuris iš mūsų esame vieninteliu savo paties unikalaus gyvenimo šeimininku.

„Batsiuvys“ į vieną filmavimo aikštelę subūrė ir tokius kino veidus kaip Dustinas Hoffmanas, Steve'as Buscemi, o vienas pagrindinių vaidmenų filme atiteko garsiam hip hopo atlikėjui Methodui Smithui, kurio batai ir tapo pagrindiniais Makso Simkino bėdų kaltininkais... Nuotaikinga komedija, priversianti pasitarti su draugais prieš nešant batus į taisyklą, kinuose jau nuo kovo 20 dienos.

Filmo anonsas:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių