Po nesklandumų oro uoste – geros žinios „Fusedmarc“

Įsikūrusi viešbutyje Lietuvos delegacija leidosi į ekskursinį kruizą po Ukrainą. Pastarasis turėjo praskaidrinti kiek neramias nuotaikas dėl prarastų grupės „Fusedmarc“ sceninių rūbų, tačiau ekskursijos metu paaiškėjo puiki žinia – dingę rūbai atsirado.

Delegacijos vadovas Audrius Giržadas gavo žinią, jog trys Viktorijos Ivanovskajos sceninės suknelės bei išeiginai Deniso Zujevo rūbai – Kijevo oro uoste.

Juos grupė žada pasiimti jau ryt. Nors V. Ivanovskaja tikino dėl to ypatingai nesijaudinanti, nerimo buvo.

Kaip juokavo A. Giržadas, būtų tekę eiti į vietines parduotuves ieškoti kitos raudonos suknelės. Laimei, panašu, kad to neprireiks.

Blogos žinios – vos nusileidus

Vos delegacijai nusileidus paaiškėjo, jog Viktorijos Ivanovskajos į bagažo skyrių priduota kartono spinta dingo.

„Ten yra trys mano suknelės ir visi išeiginiai Deniso rūbai. Jei jie dingo, bus daug nereikalingų užduočių“, – tuomet sakė grupės vokalistė. 

Beveik tuo pat metu Kijevo oro uoste nusileido ir Airijos atstovas Brendanas Murray`us, kuris savo šaliai atstovaus su kūriniu „Dying To Try“.

Deja, Lietuvos ir Airijos atstovai vieni kitiems paspausti rankų nespėjo, mat tuo metu „Fusedmarc“ kalbėjosi su Ukrainos televizijos žurnalistais.

Pažintinėms ekskursijoms atvykę lietuviai daug laiko neturės, nes jau trečiadienį – pirmoji repeticija arenoje, kurioje vyks konkursas.

LRT.lt primena, kad „Eurovizijos“ dainų konkursas vyks gegužės 9, 11 ir 13 dienomis Ukrainos sostinėje Kijeve.

Konkursą transliuos LRT TELEVIZIJA, LRT RADIJAS bei LRT.lt portalas. Lietuvos atstovai pasirodys antrame pusfinalyje gegužės 11 d.


Šiame straipsnyje: FusedmarcEurovizijaKijevas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo...

Jo... portretas
Na visiški ''lixujena'' (dalbajobai)...

Prašau 33 kartą

Prašau 33 kartą portretas
Išverskit į lietuvių kalbą grupės pavadinimą ir tekstą dainos, kuri bus dainuojama "Eurovizijoje". Gėda sakyti, bet anglų kalbos nesimokiau, tačiau, būdamas lietuvis, norėčiau žinoti, kaip vadinasi ir ką dainuoja grupė, atstovaujanti Lietuvai...

Kas balsavote, prisipazinkite.....

Kas balsavote, prisipazinkite..... portretas
Nesuvokiama, kas galejo uz sia vistyte ir jos daina balsuoti?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių