Neseniai susižadėjusi U. Galadauskaitė: norėtume dviejų vaikų

  • Teksto dydis:

Laukiau, kada baigsis mūsų santykių rožinis laikotarpis, bet su laiku mes vis labiau branginame ir vertiname vienas kitą, sako LRT televizijos laidų vedėja Ugnė Galadauskaitė, kuriai prodiuseris Marius Siparis prieš mėnesį pasipiršo Tailande.

Kai sutinki tinkamą žmogų, viską sudėlioja pats likimas, įsitikinusi pora.

28-erių U. Galadauskaitė ir metais jaunesnis, dabar jau oficialus jos sužadėtinis prodiuseris M. Siparis dažnai prasilenkdavo vienas pro kitą LRT koridoriuose, bet užkalbinti nedrįso.

„Pirmas susidūrimas įvyko visiškai atsitiktinai, abu dalyvavome vakarėlyje ir kažkaip pradėjome daugiau bendrauti. Iš karto atsirado bendrų temų, interesų. Po vieno pasimatymo vyko antras ir taip viskas natūraliai dėliojosi...“ – santykių pradžią prisimena U. Galadauskaitė, o jos sužadėtinis priduria, kad minėtame vakarėlyje atsidūrė tik dėl to, nes žinojo, kad ten bus ir Ugnė.

Užkariauti U. Galadauskaitės širdį M. Sipariui nebuvo sunku – vos užgimus šiltiems jausmams jis pradėjo kasdien dėmesiu lepinti patikusią televizijos žinių vedėją. Ji neslepia tuo mėgavusis ir tyliai laukusi, kada jų santykiuose baigsis rožinis etapas ir prasidės realybė – tačiau geriau pažinus vienas kitą pastangos dėl santykių niekur nedingo. Sužadėtiniai įsitikinę – kai sutinki tinkamą žmogų, viską sudėlioja pats likimas. Todėl nenuostabu, kad apsigyventi kartu pora nusprendė ilgai nelaukę.

Vis daugiau laiko praleisdavome kartu, o vieną kartą pastebėjau, kad jo dantų šepetėlis yra mano vonioje; kad jau prisikaupė stalčius jo daiktų.

„Vis daugiau laiko praleisdavome kartu, o vieną kartą pastebėjau, kad jo dantų šepetėlis yra mano vonioje; kad jau prisikaupė stalčius jo daiktų...“ – pasakoja U. Galadauskaitė.

Nors savo jausmais buvo tikri nuo pažinties pradžios, kurį laiką draugystę stengėsi slėpti nuo žiniasklaidos, viešumoje drauge pasirodė tik pernai sausį.

„Iš pradžių buvo toks momentas, kai vengdavau kartu su Mariumi eiti į renginius. Man atrodė, kad baisu pasakyti, kad čia mano draugas – juk buvo tik pirmi santykių mėnesiai, dar nežinojau, kaip viskas bus. Na, o dabar, kai viskas tapo labai tikra, atrodo, kad jau galime pasidalinti su visais“, – įsitikinusi LRT laidų vedėja.

Prieš porą mėnesių Tailande beveik po dvejų metų draugystės televizijos prodiuseris M. Siparis priklaupė apžvalgos aikštelėje ir paprašė mylimosios U. Galadauskaitės rankos.

„Visos kelionės metu šiaip sau filmavau tai, ką mačiau aplinkui. Filmuoju, sukiojuosi su telefonu, tada atsisukau į Marių, o jis – priklaupęs ant vieno kelio. Aišku, rankos pradėjo drebėti, vaizdas irgi, pradėjau verkti...“ – jautrią akimirką prisimena U. Galadauskaitė.

Tiesa, M. Siparis atskleidė, kad žiedo paieškos užtruko, nes atrodė, kad vis kažko negana.

„Užeidavau į parduotuves, pasižiūrėdavau – niekas akies nepatraukdavo. Tačiau vieną dieną, Vasario 16-ąją, staiga pamačiau vieną žiedą ir pasakiau – man šito reikia. Tik bėda ta, kad nežinojau Ugnės piršto dydžio, todėl paprašiau pardavėjos, kad žiedą palaikytų, kol sužinosiu. Teko Ugnės sesers prašyti, kad ji kažkokiu būdu pamatuotų savo sesės pirštą...“, – prisimena M. Siparis.

U. Galadauskaitė tikina, kad apie slaptus planus ji neturėjo nė menkiausio įtarimo: „Sesuo sukūrė visą istoriją, kad aš galiausiai nueičiau ir išsimatuočiau, nors žiedų nenešioju ir pati nežinojau dydžio.“

Vestuves pora planuoja atšokti kitų metų vasarą ir kol kas dar tik mintyse dėlioja didžiosios šventės detales.

„Per LRT transliavo tokias vienas vestuves iš Jungtinės Karalystės, tai kažkaip panašiai įsivaizduoju ir mūsų, – primindama princo Hario ir jo išrinktosios Meghan Markle prieš kiek mažiau nei mėnesį vykusias vestuves juokauja U. Galadauskaitė. – Iš tiesų labai gražu, kai vestuvės vyksta ant jūros kranto, dviese, romantiškai. Bet svarbiausia, kad Marius to irgi norėtų.“

Šiandien juodu džiaugiasi vienas kitu ir tyliai prisipažįsta, kad nedideliuose judviejų namuose vis dažniau pasigirsta kalbų ir apie šeimos pagausėjimą.

„Abu norėtume dviejų vaikų. Bet, žinoma, žmogus planuoja, o Dievas juokiasi, tai išeis, kaip išeis. Pažiūrėsime, kiek liks sveikatos po pirmo...“ – atvirai apie šeimos kūrimo planus kalba M. Siparis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

WWW

WWW portretas
Ka Ugne pasidare su savo plaukais? Grizus is Tailando veda ziniu laidas,o plaukai perpus trumpesni,gerokai tamsesni ir kazkokie nusiure. Net keista,kad atrodo taip prastai. Juk tokia dziaugsminga proga,turetu zibeti groziu ir gera nuotaika, o atrodo labai prastai. Idomu,ka ji pasidare su savo plaukais?

Jooo...

Jooo... portretas
ne santuokoje gimdyti-nuodėmė.Ir vaikui gyvenimo rizika

Kur tau

Kur tau portretas
zylei gimdyti?Sutrūkinėsi į gabalus..Ni piski ni syski
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių