Neseniai išsiskyrusio aktoriaus J. Griciaus širdį pavergė užsienietė

  • Teksto dydis:

Talentingas jaunosios kartos aktorius Jonas Gricius TV3 televizijos žiūrovams geriausiai pažįstamas iš jau antrąjį sezoną pradėjusio komiško serialo „Bruto ir Neto“. Norėdama pasveikinti su premjera, aktoriaus šeima surengė jam skanią staigmeną kartu su kulinarinės laidos „Virtuvės istorijos“ komanda.

Tačiau virtuvėje gimsiantys pokalbiai – ne vien apie maistą. Neseniai oficialiai išsiskyręs aktorius pasakos ir apie karjeros paieškas, ir apie naujai užgimusią meilę žaviai užsienietei.

J. Gricius laidos žiūrovams pasakos, kad baigęs vaidybos studijas Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje net 5 metus dirbo visai kitokį darbą. „Aš labai ilgą laiką dirbau baruose barmenu. Ten dirbau kokius 5 metus ir tada gavau pakvietimą filmuotis seriale“, – kulinarinėje laidoje sakys J. Gricius.

Nežinau, kuo ji mane pakerėjo, tame nėra logikos. Balsas gražus, toks prikimęs.

Tačiau tokia patirtis, pasak aktoriaus, tik į naudą: „Įsivaizduojate, kiek baruose praeina visokių personažų, ypač vėlesnę naktį – ten visko galima prisižiūrėti.“ Galbūt tai ir lėmė aktoriaus gebėjimą kurti įvairiausius personažus, kurį nuo sausio 9 dienos žiūrovai vėl gali pirmadieniais–ketvirtadieniais išvysti TV3 seriale „Bruto ir Neto“. Serialo tęsinyje ir toliau pagrindinius personažus įkūnijantys J. Gricius ir Šarūnas Banevičius kartu su Vaidoto Martinaičio kuriamu Praneliu iš didelio noro praturtėti užsiims nelegalia veikla bei staiga taps įtakingiausio mafijozo ir miestelio įgaliotinio medžiojamais žmonėmis. Du draugai – Bruto ir Neto – gyvas pavyzdys, kaip galima nuolatos atsidurti netinkamoje vietoje ir netinkamu laiku.

Tačiau panašu, kad pats J. Gricius atsidūrė kaip tik ten, kur turėjo būti: dar visai neseniai patyręs skyrybas aktorius laiką leidžia naujos mylimosios glėbyje. Šįkart aktoriaus širdį pavergė žavi vokiečių kilmės mergina.

J. Gricius savo jausmų neslėpė ir atviravo, kad išties yra įsimylėjęs. Paklaustas, ar tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio, aktorius atsakė juokaudamas: „Na, beveik. Iš antro. Nežinau, kuo ji mane pakerėjo, tame nėra logikos. Balsas gražus, toks prikimęs“, – šypsodamasis „Virtuvės istorijų“ žiūrovams pasakos J. Gricius.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių