Nepakartojama laikyta Jazzu jau turi savo antrininkę iš Kauno

  • Teksto dydis:

Jau šį sekmadienį LNK eteryje įvyks paskutinė atranka į tolesnius antrininkų šou „Mes – vieno kraujo“ etapus. Komisija perklausys paskutinę grupių dalyvių, kurie į atrankas ateina įkūnydami kokią nors Lietuvos ar pasaulio įžymybę.

Nors atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu yra neabejotinai vieno unikaliausių balsų savininkė Lietuvoje, šį sekmadienį scenoje pasirodžiusi jos antrininkė Germantė Venskaitienė privertė komisija išsižioti, o publiką – ploti po pačių pirmųjų natų.

„Klausimų nekyla, – vos išvydęs G. Venskaitienę tarė komisijos narys Rolandas Mackevičius. – Tavo net akys primerktos taip, kaip Jazzu“. 22-ejų metų vizažistė iš Kauno muzikoje – ne naujokė. Mergina yra viena iš pritariančiųjų vokalų, koncertuojančių kartu su scenos karaliene Džordana Butkute.

Po merginos pasirodymo komisija negailėjo komplimentų negailėjo. „Tu esi tikrai bomba“, – žavėjosi R. Mackevičius. „Aš tikrai susprogau, – pritarė jam ir prodiuseris Egmontas Bžeskas – Esu labai dėkingas šiai laidai, kad tokį talentą surado. Buvo tikrai labai gražu. Didžiuojuos tavim ir tikrai linkiu visokeriopos sėkmės. Tai buvo labai jautru, tikrai įspūdingai, ir tai tikrai buvo Jazzu“.

Po pasirodymo komisija dar ilgą laiką spėliojo, ar scenoje dalyvė demonstruoja savo tikrą charakterį, ar vis dar yra įsikūnijusi į Jazzu. „Man atrodo, jei panorėtum, dabar galėtum net pasakyti, ką galvoja tikroji Jazzu. Tu visiškai išėjusi iš savęs“, – pakerėta kalbėjo Asta Stašaitytė-Masalskienė.

„Jazzu turi daug vidinio seksualumo, moteriškumo, tu tokia pati. Esi be galo seksuali, spindinti. Tu visa buvai rolėje, tu supratai, apie ką dainuoji. Esi nerealiai talentingas žmogus“, – kalbėjo pirmą kartą prie komisijos stalo sėdusi atlikėja Liepa Norkevičienė.

Jazzu antrininkės G. Venskaitienės pasirodymas ir daug kitų neįtikėtinų įsikūnijimų – „Mes – vieno kraujo“ scenoje šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių