Nepadorus LNK klausimas: kiek vyrų dėvi tas pačias trumpikes dvi dienas?

  • Teksto dydis:

Pikantiškiausio LNK žaidimo „Moterys prieš vyrus“ premjeroje netrūks tokių klausimų žvaigždėms, kuriuos kartais užduoti norėtume, bet tikrai neišdrįstumėme. Šioje laidoje tabu nėra.

Šeštadienį žiūrovai išvys ne vieną pikantišką temą aptarinėjančias garsenybes. Moterų fronte kartu su Inga Jankauskaite kausis dainininkės Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, Laisva ir Katažina, o už vyrų garbę kovos kompozitorius Deivydas Zvonkus, komikas Mantas Katleris ir LNK sporto žurnalistas Tomas Langvinis. Juos į pergalę ves ir kartu visas užduotis vykdys Mantas Stonkus.

Šiame šou garsenybės įvairių užduočių metu bando atsakyti į amžiną klausimą – kas geresni: moterys ar vyrai. Tik šioje laidoje galite išvysti tuziną įdomiosios statistikos apie vyrų ir moterų santykius.

Diskusiją studijoje sukėlė klausimas, kam pirmiau atsibosta santuoka – vyrams ar moterims? „Negaliu garsiai sakyt“, - juokavo su žmona Indre du vaikus, Ceciliją ir Pranciškų, auginantis Mantas Stonkus. „Aš nevedęs, tai sakysiu, kad vyrams“, - greitai apsisprendė Mantas Katleris.

Tuo tarpu visus atvirumu nustebino Tomas Langvinis. „Aš 20 metų jau vedęs ir man neatsibodo. Bet mano žmonai jau gerokai atsibodę“, - skėlė dar 40-mečio net nesulaukęs žurnalistas. Kažin, ką apie tokius pareiškimus pamanys Tomo žmona, su kuria jis augina tris vaikus. Tomui paprieštaravo Deivydas Zvonkus: „Mano žmonoms nepabosta santuoka. Štai, jau antrai neatsibodo“.

Visgi vaikinai nusprendė, kad vyrams greičiau pabosta santuokinis gyvenimas. Ką šiuo klausimu byloja mokslininkų atlikti tyrimai, žiūrovai sužinos šeštadienį.

Ažiotažą studijoje sukėlė ir dar vienas šiek tiek nepadoriai atviras klausimas: kiek procentų vyrų dėvi tas pačias trumpikes dvi dienas iš eilės?

Merginos sutriko ir nutilo. O Laisva suskubo pasisakyti: „Galvočiau, kad daug procentų bus čia“. Mantas Katleris pasidalijo savo žiniomis: „Aš šiandien naujas užsidėjau kaip tik. Bet žinau, kad yra tokių vyrų, kurie trumpikes įdeda į skalbenkę, jų neišskalbia, ištraukia ir vėl dedasi“. Mantas Stonkus viską pavertė juokais: „Aš trejas trumpikes vienas ant kitos užsimaunu, ir nešioju ilgai“.

Kai sužinojo teisingą atsakymą, pagrįsta šimto apklaustų vyrų atsakymais, tiek šou dalyviai, tiek svečiai studijoje, buvo priblokšti – o vyrams beliko tik raudonuoti.

Visi atsakymai – šį šeštadienį 19.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aksioma

Aksioma portretas
Pusė vyrų dvi dienas iš eilės dėvi tas pačias trumpikes. Trečdalis dėvi visą savaitę.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių