Neįtikėtina: po „IššŪKIS kaime“ premjeros dalyvis sužinojo turįs seserį

  • Teksto dydis:

„Televizija padeda rasti vieniems kitus“, – šiandien džiugiai sako naujo TV3 realybės šou „IššŪKIS kaime“ dalyvis, palangiškis Rokas Žulkus. 24-erių vaikinas nė negalėjo įsivaizduoti, kad projektas jo gyvenimą apvers aukštyn kojomis.

Po šeštadienį parodytos realybės šou premjeros, sutraukusios pusę milijono žiūrovų, Rokas netikėtai sužinojo, kad turi... seserį.

Jau pirmoje laidoje į save dėmesį atkreipęs vaikinas ne tik puikiai tvarkėsi su ūkio darbais, bet ir gavo itin svarbias virėjo, kuris projekte keisis kas savaitę, pareigas. Visą savaitę jis vienintelis galėjo liestis prie bendro šaldytuvo ir savo varžovams gamino valgį.

Rokas ne tik gali didžiuotis nuveiktais darbais, bet ir džiaugtis netikėtai surasta seserimi, apie kurią iki šiol nieko nežinojo. „Tai buvo kosmosas. Man per „Facebook“ parašė mergaitė: „Labas, Rokai, mačiau tave per televizorių. Labai tave palaikau“. Pagalvojau, kad jau pasidariau tiek populiarus, kad mane vaikai pradėjo sekti. Socialiniame tinkle tapome draugais, tada man iš karto paskambino brolis ir pasakė, kad tai – mūsų sesė“, – neįtikėtiną istoriją pasakoja šou dalyvis.

Rokas pasakoja, kad brolis paklausęs mamos, ar mergaitė gali būti jų sesuo, sulaukė teigiamo atsakymo. Vis dar negalintis patikėti šia žinia vaikinas dėkoja televizijai ir projektui, nes būtent dėl Roko pasirodymo „IššŪKIS kaime“ pavyko sužinoti apie niekada gyvenime nematytą seserį.

„Jos pavardė lygiai tokia pati, kokia buvo mano prieš tai... Paklausiau, koks jos tėčio vardas, ir kai ji pasakė tą patį vardą, aš apšalau. Televizija padeda rasti vieniems kitus. Buvau be žodžių. Man net ašaros kaupėsi“, – emocingai kalbėjo vaikinas.

„Su tikru savo tėvu nepalaikau jokio ryšio ir nepalaikysiu. Mano svajonė buvo turėti sesę. O ta svajonė taip ir atsirado sekmadienio popietę. Esu labai laimingas. Kaip gali nebūti laimingas, kai atrandi savo sesę? Palaikysiu su ja kuo glaudesnį ryšį“, – entuziastingai kalbėjo Palangos krepšinio komandos vadybininku dirbantis Rokas.

Vaikinas prisipažino, kad ši žinia buvo labai netikėta: „Žiauriausia tai, kad esi jau pakankamai suaugęs, tau 24-eri ir nė nenutuoki, kad gali turėti sesę. Ši naujiena buvo kaip iš giedro dangaus. Visą dieną buvau pasimetęs, nelabai supratau, kas vyksta. Draugai skambina, sveikina atradus sesę, o tu nežinai, ką jiems atsakyti. Vis dar žiūriu į savo sesers nuotrauką ir negaliu patikėti.“

Realybės šou „IššŪKIS kaime“ dalyvaujantis Rokas jau netrukus susitiks su sese: „Planuojame artimiausiu metu susitikimą, o toliau – kaip Dievas duos. Visgi, ji – mano biologinė sesė. Reikia palaikyti šiltus ryšius ir bendrauti.“

„IššŪKIS kaime“ – šeštadieniais 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių