Neatskiriama moters kūno dalis

Pristatydama naująją kolekciją, kurioje buvo ir nedidelių, ryškių formų, ir masyvių rankinių, Irena vos spėjo dėkoti už jos kūriniais nešinų ponių ir panelių sveikinimus. I.Serapinienė kiek netikėtai prisipažino, kad be rankinės pasijunta laisvu gamtos paukščiu.

– Kas būtinai turi būti moters rankinėje? – paklausėme I.Serapinienės.

– Užrašų knygelė, mobiliojo ryšio telefonas, kosmetika ir mielos smulkmenos. Tačiau kiekviena moteris turi savo pasaulį.

– O kas visuomet yra jūsų rankinėje?

– Būtinai – kosmetinė ir baltų lapų segtuvas. Nes bet kurią akimirką man gali kilti idėja, todėl čiumpu lapą ir piešiu naujos rankinės eskizą.

– Moters rankinė turi būti graži ar patogi?

– Rankinė – moters gyvenimo būdas ir stilius. Aktorės ir advokatės rankinės labai skirtingos.

– Dabar žmonės apie moters padėtį visuomenėje sprendžia pagal rankinę. Tai nėra pižoniška?

– Žmones vertinu stebėdama jų akis ir šypsenas. Tačiau nuo pirmykščių laikų tai, kas laikoma rankoje, būdavo simbolis. Balta ar juoda vėliava, lankas ar gėlė.

– Daugybę metų rankinės buvo mažos, skirtos tik būtiniausiems daiktams. Dabar – didelės. Tai atspindi, jog moterys tampa besotės ir nori vis daugiau ir daugiau?

– Pasaulis vystosi, tobulėja, o mes norime daug ką pamatyti, visur spėti. Tempas dabar kitoks. Daug dainininkių, aktorių, verslininkių sako gyvenančios "ant lagaminų". Todėl keliaujančio žmogaus rankinė – didesnė. Galbūt atėjote į renginį ir dar tą patį vakarą jums staiga gali tekti išskristi?

– Ką įdomiausio girdėjote apie rankines?

– Viena rusų aktorė pasakė, kad rankinė – moters kūno dalis.

– Kur moteriai tikrai nereikia rankinės?

– Niekada neimu rankinės vakare atsipalaiduodama prie jūros, vaikščiodama miške. Ten, kur atsiriboju nuo visuomenės ir jaučiuosi laisvu gamtos paukščiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulius1

Saulius1 portretas
Taigi, kad tai būtinas moteriškas aksesuaras. Ir žavu, kad jis puikiai atrodo.
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių