Naujieji „Žvaigždžių duetų“ lyderiai Katažina ir Š. Kirdeikis suklupo

  • Teksto dydis:

„Atvirai pasakysiu – man buvo nuobodu žiūrėti. Visada yra skaudu būti nuviltiems, apmaudu, kai du tokie talentingi žmonės neišnaudoja savo talento, o šįkart dainavote kaip stabo ištikti. Tai buvo pats nuobodžiausias jūsų pasirodymas“, - šitokiais žodžiais „Žvaigždžių duetų“ komisijos narys Giedrius Drukteinis palydėjo praėjusios savaitės lyderių – Katažinos Zvonkuvienės ir Šarūno Kirdeikio – pasirodymą.

Sekmadienio laidoje, kurios tema bus „Spalvos“, pora pristatė jautrų minimalistinį pasirodymą ir atliko dainą „Kasdien į karą“. Jiems nužengus nuo scenos, prie komisijos stalo aiškiai matėsi visų sutrikimas – jos nariai vienas kito net klausė, ar tai tikrai viskas.

„Duetas, kuris iki šiol ėjo neklupdamas, ėmė ir suklupo. Su visa meile Katažinai – na, šiandien jums nepavyko. Šarūnas nuėjo lankom, ko gero, jis net pats nesuprato, kokias natas ten dainavo. Bet mano širdis truputį džiaugiasi, nes juk ir jūs negalėjot eiti vien tik į viršų“, - nors ir skaudžiai, tačiau su atlaidžia šypsena savo vertinimus stengėsi išsakyti Stano.

„Aš nieko nesupratau. Nežinau, kaip elgtis tokioje situacijoje, nes mes visi labai mylim šitą porą, bet šiandien norisi pasakyti, kad tai buvo tolokai nuo to, ką jūs darydavote iki šiol. Jums baigus tik pagalvojau – ir tai viskas?“ – lygiai taip pat nustebusi kalbėjo ir Rūta Ščiogolevaitė.

Buvo akivaizdu, kad komisija ypač apgailestavo, turėdama skirti Katažinai ir Šarūnui Kirdeikiui žemesnius balus nei įprasta. Pati Katažina, ėmusi aiškinti dainos priešistorę ir jos pasirinkimo priežastis, negalėjo suvaldyti ašarų – šiam pasirinkimui ją įkvėpė pažintis su vėžiu sergančia mergaite.

Po tokio komisijos vertinimo, poros likimas lieka tik LNK žiūrovų rankose. Jau šį sekmadienį visi „Žvaigždžių duetų“ dalyviai susikaus išlikimo vakare, kurio pabaigoje mažiausiai taškų turinti pora turės nedelsiant palikti projektą. Žiūrėkite ir balsuokite už tuos, kuri verčiausi būti finale – jau šį sekmadienį 19.30 per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių